neistota

Príspevok v téme: neistota
marceli

Ahojte
no pisem tu po prvy raz,pretoze potrebujem radu.s mojim pratelom sa pokusame o babo asi tak rok a pol.do nejako sa nam to nedarilo a nedari.lekar hovori,ze je vsetko v poriadku,ale ze to bude mozno tym,ze mam stale nejake zapaly...no uz asi 5 mesiacov pracujem v zahranici,ale s mojim priatelom sa vidime skoro kazdy mesiac-dva.v auguste so prisla domov na 3 tyzdne,tak som isla aj na gynekologiu,pretoze som mala zasa vytoky.doktor mi predpisal silnejsie antibiotikum a aj cipky.poctivo som ich dobrala.no uz mesiac som zasa v zahranici-minuly tyzden som mala prvu menstruaciu od kedy som sa vratila do zahranicia.mala som asi tak 2 dni[inac mam 3 dni].ale v com je problem?asi tak 2 dni mi je nejako divne,toci sa mi sem tam hlava a je mi niekedy na zvracanie...podotykam,ze s priatelom sa milujeme uz rok a pol naplno,a aj po tie 3 tyzdne co som bola doma,tak sme sa milovali naplno.ale o dietati sme sa ani nebavili,no nespominali sme to vobec,kedze teraz pracujem v zahranici.a teraz potrebujem od vas radu-myslite si,ze tie lieky ma preliecili tak,ze som mohla otehotniet?test si este nechcem kupovat,pretoze som sa uz viac krat takto sklamala,a ani neviem,ci je to teraz vhodne...
tak mi prosim napiste svoj nazor...dakujem

nothing

nuž Marceli, keď tvoje nevoľnosti budú trvať dlhšie, zájdi si pre ten test, tomu sa nevyhneš a že sa sklameš, to už sa stáva. Ďalšia vec - som kdesi čítala, že najlepšia doba na oplodnenie je kdesi medzi 04 - 05 hodinou ráno, že veľa párov to takto praktikovalo a nakoniec sa podarilo bábo. Asi som moc neporadila, ale aj tak, veľa šťastia... a hlavne trpezlivosti.