Ludkovia pomozte niekto pred pol rokom mi savo spalilo bruska na rtroch prstoch uz som si myslela ze sa mi to hoji ale stale je to zle...
som v zahranici tak k doktorke nemam moznost ist...stale mi to vyzera cudne hocico mi to podrazdi dokonca aj cista voda...vyzera to akoby sa mi stale supala pokozka ale je to take tvrde a niekedy mi to cele scervena a pali to a niekedy to vobec necitim len tam mam taku tvrdu pokozku tak poradte dacoooo somuz zuuuufalaaa...
popalene prsy savom !!!!!!!!
ja bežne upratujem so savom bez rukavíc. a keď mám niekde flak, tak nalejem savo alebo domestos a periem bez rukavíc. potom ruky oplachnem a nakremujem. nič mi to nerobí. tak neviem, či to máš od sava. možno máš citlivejšiu pokožku, ale pol roka je dlhá doba, to by už malo byť dááávno v poriadku. určite by som skúsila calciovu masť, framikoinovú masť a namáčala v repíku.
uf, podla nazvu som myslela, ze mas popalene prsia. to je dobre, ze "len" prsty.
Ludkovia ved sa mi tu dakto ozvite ...to nieje sranda chodit s takymi prstami :( :((((((