nadcha sopliky

gastanko2016

keď sa u syna spustia sople, tak mu pred každým odsávaním streknem morskú vodu od drmax a potom soplíky lepšie vytekajú. Na noc mu pri nádche kvapkám detské kvapky, aby sa mu lepšie dýchalo a podávam mu ešte cbion.V prípade, že aj pokašliava, tak mu nasadím sirup od kašla. Zvyčajne nám to prejde do týždňa bez nejakých väčších potiaží.

miska2008

Vitamín C ako ho nazívate je vode rozpustný takže sa rozpustí v žaludku a máte pekne drahý moč,kvapiek zas moc do nosa ee veľa,lebo časom dlhšieho užívania rozleptávajú sliznicu.ale ak máte záujem poradím vam mailom čo je lepšie a účinnejšie na soplíky.moje deti už nesoplia.Z hlienov,ktoré sa zlievajú z nosnej dutiny do hrdla často aj za pomoci kvapiek spôsobia zápal hrdla.

slzicenka

Kup si v lekarni KAWAR sol,daj ju do odparovaca a mozes dieta v tom aj vykupat,v tej soli.Do nosteka bud ten nasivin alebo olynth..inak do odparovaca kludne mozes davat aj obycajnu vincentku vodu,je to lacnejsie ako ta KAWAR sol

jesika

Ja mam 3 ročnu dceru a začala som použivať na nadchu kvapky sinupret uvolnuju noštek proste povolia tie sopliky.A zatal to u nas zabralo a nejake kvapky do nošteka a ako už pisali treba to vysmrkať alebo vytahať aby to nestekalo do hrdla lebo potom by museli nastupiť antibiotika.Už sa nam to stalo.

gregor

K utíšeniu dlhodobého kašľa a nádchy.

Keďže my ľudia musíme dýchať a pohybovať sa a nevieme sa vyhnúť striedaniu sa tepla a zimy /mám na mysli striedanie sa tepla a zimy pri vchádzaní a vychádzaní z miestností , z domov/, máme problém s dýchaním.
Pri dýchaní teplého a studeného vzduchu a samozrejme všetkého čo sa vo vzduchu nachádza / vlhkosť, prach, smog, atď./ sa v pľúcach tvoria kondenzáty čiže hlieny, a týchto hlienov sa potrebuje organizmus pomocou kašľa a nádchy zbaviť. Stačí si nám len predstaviť čo všetkého sa vo vzduchu nachádza a ako neľahko sa s tým musí organizmus vysporiadať.
Keďže vzduch ktorý dýchame si vyberať nemôžme, mali by sme organizmu pomôcť zbaviť sa týchto hlienov, ktoré v pľúcach kondenzujú, nabaľujú a po čase sú zdrojom zápalu. Ja osobne dlhodobo užívam k preventívne prírodnú liečivú alkalickú vodu s vysokým obsahom hydrogénuhličitanu Bílinskú kyselku . Bílinská kyselka obsahuje minerály ktoré provokujú hlieny v pľúcach aby sa tam neusádzali a priebežne počas dňa bolí vykašlané von s organizmu, skôr ako by sa dostavila nádcha /soplenie/ alebo s hlienmi spojené zápaly. Bílinskú kyselku užívame k liečeniu v dávkach 250ml. na lačno 30 min. pred jedlom ráno, obed a večer /deň. Deti – 100 ml. mierne ohriať, preventívne ráno. Je vhodná na ľadviny. Celková denná dávka je 1000ml. Nie je nevhodná k pitnému režimu. Zakúpiť sa dá v potravinách /len v niektorých/ lekárne a h-nova.
Na záver aby som nezabudol, hlieny ako lepkavá hmota sa na ceste s pľúc von zachytávajú a nabaľujú na hrdle, stačí len vykloktať si prírodnou liečivu slanou vodou Cigeľská alebo
jemne slaným koncentrátom, soľ a voda.

S pozdravom Gregor

slniecko

ahoj zuzka jur.vincentka je prirodna mineralna voda.bezne ju dostat v obchodoch.v lekarni si kupis original balenie a potom ju mozes dolievat z velkej flase.na etikete mas napisane naco vsetko je dobra.moje dcera ju obcas aj ochutna .je velmi slana. tak na zdravie.pekny den

slniecko

ahoj talia.mam skoro 5rocnu dceru mala trosku sopliky zacala som jej davat coryzaliu to je homeopatikum na cumlanie .a do nosteka vincentku.pokial nema farebne spoliky tak jej to urcite zaberie .nic z toho jej neposkodi.a na vankusik jej nakvapkaj eukalyptusovy olejcek lepsie sa jej bude spinkat.tak skore uzdravenie .pekny den

inuška

Môj maly to isté, len sopliky (chodí do škôlky), kašlal, (hlieny) šťastie bez teplôt. Ja dávam kvapky do nošteka,a na to odhlienenie mi lekárka odporúčila vincentku sirup. Ak nechce vysmrkať, tak musíme s mužom mu tie soplíky odsať, a to ma ide šlahnúť, ziape no des, ale potom sa mu ulaví a lepšie dýcha. Už je to lepšie.Aj noc kludne vyspinkal, čo 3dni dozadu, stále bol hore. Teraz je taký čas na tie "neduhy"