mam takyto problem. Pred necelymi 2 rokmi som sa rozisla po 6 rokoch s frajerom, teraz mam rok druheho, vsetko je super, v posteli si rozumieme, spime spolu takmer kazdy den. Pred necelym mesiacom som zacala brat antiku, 2 tyzdne po jej uzivani som sa vyspala s tym byvalym, bola to moja prva nevera, dufam ze aj posledna, nejako sa to zvrtlo a on sa do mna spravil. So sucasnym priatelom sme vtedy este davali pozor, ak by tabl. este nefungovali, ale tiez to bolo sem-tam len tak tak. Teraz som na 99% tehotna a neviem s kym. Nemozem si to nechat ak je to byvaly, je totiz cernoch a to by som asi neutajila. Co mam robit, ako zistit kto je otec ked hned na druhy den som spala s mojim priatelom, ako to hned zistit. A co potrat, boli to, je to nebezpecne pre buduce otehotnenie? prosim poradte kto nieco viete, moc dakujem
kto je otcom? poradte prosim, neviem co robit
ludia, naozaj dakujem, za vycitky tu mam inych ludi. tu hladam nejaku radu. a neobhajujem sa a uz vobec necakam, ze by priatel so mnou zostal, je uplne normalne, ze ma posle do prdele, to mi nikto nemusite hovorit. ja by som spravila to iste a urcite opravnene. ja tu ale hladam nejaku radu, mile slovo a ak mate niekto pisat nejake hovadiny, ktore mi aj bez vas idu hlavou a napocuvam sa ich od dolezitejsich ludi v mojom zivote, tak to ani nepiste. co to nechapete?
Takze mas nad 30. A nechas sa nabuchat ani nevies od koho. Keby si mala 17, asi by sme ta tu viac chapali. To ta neospravedlnuje, ze si pritom myslela na sucasneho, ked si sa nechala vyzliect a strcit si ho tam, predpokladam, ze ta ten opicak neznasilnil, tak sa nehraj na obet.
to, ze s priatelom spime spolu kazdy den, to som nenapisala ako vysvetlenie pre dobre fungujuci vztah, ale len k teme a preto, aby bolo jasne, ze neviem kto je otcom. A myslim, ze mam viac ako ty, to si bud isty/a
z mojej strany v tom sexe o nic neislo a urcite uz vobec nie o jeho vtaka. cely cas som myslela na svojho priatela, doteraz nechapem ako som to mohla dopustit a nechat to zajst az tak daleko. bola to vsetko jedna velka nahoda, takzo takto vysvetlovat, ze preco. poznam aj ja take spiny, ktore sa kde take kurvia, na potrat chodia takmer pravidelne a stale dokazu otehotniet, to su ale prave tie, ktorym je to jedno a deti neriesia. Ja deti chcem a neodpustila by som si, keby som kvoli potratu nemohla otehotniet, no ako zakon schvalnosti, mne by sa to stalo. Ako cigani, ti trtkaju kde kade, nemaju problem otehotniet a slusne zabezpecene zeny maju problem, je to nespravodlive
To, ze sukas s frajerom kazdy den teda urcite hovori o tom, ze mate dobry vztah a ze si rozumiete:)))))))))))))))))
Kolko mas rokov, prosim ta?
Pobehlica.
Inak- ako by si zareagovala, keby tvoj sucasny partner prisiel za tebou, ze si suchol mimo a ona je tehotna? Asi by si ho neprijala s otvorenou narucou, vsak? Vzdy si predstav, co by si robila, keby si bola na mieste toho druheho a tak sa spravaj, aby si nemusela zbytocne lutovat.
ak si zacala brat tabletky od prveho dna krvacania, si chranena od prvej tabletky....
neva, dakujem za tu adresu, idem to mrknut
Hm, moja sestra zase pozna zenu, ktora bola na potrate 6krat, cize s tou neplodnostou po pripadnom potrate by som sa az tak neohanala...V kazdom pripade treba mat graviditu potvrdenu od lekara a urcite vyjst s pravdou von. Ja len verim, ze si od cierneho nechytila HIV. Asi ti chybal ten jeho velky vtak, co?
co ty vies, mozno ale sulozis s takou istou picou ako si myslis ze som aj ja. si chudak a nehraj sa na neviniatko. nekurvim sa kde tade, stalo sa to raz a co, mam teraz skocit pod vlak alebo co, proste stalo sa, teraz treba najst riesenie a nekric, nevies co sa tebe moze stat, zivot je dost nevyspitatelny