ahojky!..som dost nesmela, ticha a hanbim sa povedat svoj nazor :(...je tu niekto s podobnym problemom?..podarilo sa vam to nejako prekonat?...za psychologom z urcitych dôvodov nechcem ist....co s tym mam spravit?..dakujem
ako byt odvaznejsia a povedat svoj nazor?
daliluska u mna sa to spravilo v tych 20 cize si na tom dobre teraz mam 27 a chodim s hlavou hore ,,
no aj ja som bola hanbliva..ale casom to peslo najme ked som videla ako sa moje kamosky super bavili s chalanmi ale ja nic len som sa pomaly usmievala jak tava..mne robilo problem nadvezovanie novych vztahov medzi mnohymi ludmi..ale teraz uz vobec..treba si uvedomit ze nikto sa nebavi s clovekom kto sa boji povedat svoj nazor.ale teraz trepem piate cez deviate a som strasne ukecana a ludia ma beru lebo som konecne ukazala aka som..mozem sa spytat kolko maS ROKOV?U MNA SA TO UPRAVILO TAK V 16.PA
aj ja som bola niekedy taka chyba ti sebavedomie ,,,musis sa premoct ako najviac sa ti da inak to nedokazes a budes stale ticho a hanbit sa ako ja...
skus menej rozmyslat nad tym co povies a jednoducho to vysyppotom si na to zvyknes a hotovo
musis sa hlavne spytat samej seba preco sa hanbis povedat svoj nazor? neveris si preco? myslis si ze si spatna? alebo hlupa? tak si poloz otazku preco si to myslis?
to pride, vekom, skusenostami, a hlavne sebavedomim...na tom musis popracovat.
..zalezi kde chces ten nazor povedat...niekedy sa neoplati nikde ozyvat...
no tak toto by zaujimalo aj mna...