Som zufala,neviem ako dalej,skusala som vsetko.Uz su to dva roky,co mam problemy s pletou,hlavne na chrbte,je to nieco ako akne,ale neviem sa toho zbavit v zivote som take problemy nemala.Bola som u vsetkych moznych odbornikov,na rozne vysetrenia na zistenie povodu tych hnusnych vyrazok ale vsetky vysledky su negativne,pouzivala som antibiotika,vselijake maste,tabletky,tinktury,roztoky,caje,investovala do toho penazi,ale nic nepomaha,mate niekto podobny problem ako ja a ako ste to riesili?Dakujem za rady
Vie mi niekto pomoct?
prajem ti to...aby ti pomohla...a nemas vobec za co...pekny den...
dik za radu,tak ja to teda skusim,dufam,ze tentokrat to vyjde konecne!!!!!!
mala by ta zobrat aj ked si z ineho mesta,len si najprv zavolaj...lebo neviem ci sa tam neobjednava...ona radila aj v nejkom casopise...
...mala by,je to vychyrena kozna lekarka, a kozmeticka- tusim...a ma aj svoju lekaren-obchod...aspon mala...takym ludom pomohla,co uz ich odpisali vsetci lekari...za pokus to stoji nie...?ja viem o par z mojho oklolia...vela stastia
Dakujem,nasla som ju na internete Hana Zelenkova ma dermatovenerologicku ambulanciu v SK,ale ako mi dokaze ona pomoct ked moja mi nevedela,mozno som skepticka,myslis,ze ma vezme aj ked som z ineho mesta?
...vies,neviem kontakt,ale zavolaj si na informacie 1181 a pytaj si cislo na lekarku koznu Zelinkovu alebo Zelenkovu/teraz presne neviem/v Svidniku...a tam ti ju vyhladaju...ak je v zozname...
A ako sa mam prihlasit,ma nejaku ambulanciu,nedala by si mi kontakt?
...ano aj mne pomohla a aj vela ludom...ja som nemala az nejaky velky problem,ale vela ludom z koznymi problemami pomohla...ma ordinaciu vo Svidniku...
Halo,mariaa si tu este?A odkial je ta doktorka, v com sa specializuje,pomohla aj tebe?
som z vychodneho Slovenska