Vie mi niekto pomoct?

Príspevok v téme: Vie mi niekto pomoct?
zufalka

Som zufala,neviem ako dalej,skusala som vsetko.Uz su to dva roky,co mam problemy s pletou,hlavne na chrbte,je to nieco ako akne,ale neviem sa toho zbavit v zivote som take problemy nemala.Bola som u vsetkych moznych odbornikov,na rozne vysetrenia na zistenie povodu tych hnusnych vyrazok ale vsetky vysledky su negativne,pouzivala som antibiotika,vselijake maste,tabletky,tinktury,roztoky,caje,investovala do toho penazi,ale nic nepomaha,mate niekto podobny problem ako ja a ako ste to riesili?Dakujem za rady

[zruseny12]

mala by ta zobrat aj ked si z ineho mesta,len si najprv zavolaj...lebo neviem ci sa tam neobjednava...ona radila aj v nejkom casopise...

[zruseny12]

...mala by,je to vychyrena kozna lekarka, a kozmeticka- tusim...a ma aj svoju lekaren-obchod...aspon mala...takym ludom pomohla,co uz ich odpisali vsetci lekari...za pokus to stoji nie...?ja viem o par z mojho oklolia...vela stastia

zufalka

Dakujem,nasla som ju na internete Hana Zelenkova ma dermatovenerologicku ambulanciu v SK,ale ako mi dokaze ona pomoct ked moja mi nevedela,mozno som skepticka,myslis,ze ma vezme aj ked som z ineho mesta?

[zruseny12]

...vies,neviem kontakt,ale zavolaj si na informacie 1181 a pytaj si cislo na lekarku koznu Zelinkovu alebo Zelenkovu/teraz presne neviem/v Svidniku...a tam ti ju vyhladaju...ak je v zozname...

[zruseny12]

...ano aj mne pomohla a aj vela ludom...ja som nemala az nejaky velky problem,ale vela ludom z koznymi problemami pomohla...ma ordinaciu vo Svidniku...