cim to je? skoro denne ma boli hlava takym sposobom, ze bolest citim tak akokeby za ocami, len ked nimi zagulam, alebo pozriem hore, dole, dolava, doprava...a niekedyma boli hlava aj v oblasti spankov...
neviete cim to je? Ma niekto skusenost? Takmer vzdy ked zagulam ocami ma to boli...
bolest hlavy - spanky a za ocami
Ja mam presne tieto iste problemy v detstve som mal krivu chrbticu a aj teraz ma zvikne boliet chrbat hlavne sija a prechadza to postupne vyssie do zahlavia a potom ma boli hlava v oblasti spanku strieda sa jeden den lava strana dalsi den prava strana zacal som chodit na neurologiu tam mi predpisali silnejsie lieky na bolest aulin a poslali ma na vysetrenie krvi tam s vysledkou nezistili nic a vsetko je v norme a na ocne vysetrenie co sa tika liecby je to casovo narocne ked bude pocas roku cas budem to dalej riesit
môže ísť o krčnú chrbticu.Buď trpnú ruky,alebo bolí hlava až po oči-dobre liečiteľné akupunktúrou
Kamosko musis si vypit. pit. pit. pit a neprestavat az kym to neprejde funguje to to tak isto aj steplotou alkohol rozsiry cievy krvy prudi rychlejsie telo sa vnutorne schladi a bude si lepsie
sup na neurologiu
No ja mam problemy s krcnou chrbticou, kvoli jednemu urazu, co som mala pred rokmi. Tak najprv som to prikladala k tomu, ale neskor som zistila, ze to je z antikoncepcie. Vdaka nej som bola nejaka precitlivela na svetlo, hluk a rychlo mi tuhli ramena. z toho som mala bolesti. teraz mam uz inu anti a je to v pohodke:)
imunitka a ko sa to vyriesilo nakoniec?
ja viem, ze sa to nevyriesi, len ci niekto nema skusenost :)
Mozno to bude aj neurologicky problem. Mala by si ist k lekarke. Ta ta posle k ortopedovi, nech ti skontroluje chrbticu, k neurologovi a este ocnemu. Takto na internete sa to nevyriesi:) drzim palce. Ja som mavala kazde dva dni silne bolesti hlavy, nastastie sa to vyriesilo a az teraz som si uvedomila, aka som bola hlupa, ze som s tym zila a neriesila to.
tlak mavam zvacsa dobry, obcas mierne zvyseny....pijem 3-4 litre denne, okuliare nosim od marca - aj predtym ma to bolievalo, som myslela ze sa mi to nosenim okuliarov polepsi, ale nie...spim skoro kazdy den 8 hodin, s chrbricou problemy nemam - aspon o tom neviem, nebolieva ma a antikoncepciu neberiem