bolest hlavy - spanky a za ocami

Len clovek

Ja mam presne tieto iste problemy v detstve som mal krivu chrbticu a aj teraz ma zvikne boliet chrbat hlavne sija a prechadza to postupne vyssie do zahlavia a potom ma boli hlava v oblasti spanku strieda sa jeden den lava strana dalsi den prava strana zacal som chodit na neurologiu tam mi predpisali silnejsie lieky na bolest aulin a poslali ma na vysetrenie krvi tam s vysledkou nezistili nic a vsetko je v norme a na ocne vysetrenie co sa tika liecby je to casovo narocne ked bude pocas roku cas budem to dalej riesit

borkavinojack

Kamosko musis si vypit. pit. pit. pit a neprestavat az kym to neprejde funguje to to tak isto aj steplotou alkohol rozsiry cievy krvy prudi rychlejsie telo sa vnutorne schladi a bude si lepsie

imunitka

No ja mam problemy s krcnou chrbticou, kvoli jednemu urazu, co som mala pred rokmi. Tak najprv som to prikladala k tomu, ale neskor som zistila, ze to je z antikoncepcie. Vdaka nej som bola nejaka precitlivela na svetlo, hluk a rychlo mi tuhli ramena. z toho som mala bolesti. teraz mam uz inu anti a je to v pohodke:)

imunitka

Mozno to bude aj neurologicky problem. Mala by si ist k lekarke. Ta ta posle k ortopedovi, nech ti skontroluje chrbticu, k neurologovi a este ocnemu. Takto na internete sa to nevyriesi:) drzim palce. Ja som mavala kazde dva dni silne bolesti hlavy, nastastie sa to vyriesilo a az teraz som si uvedomila, aka som bola hlupa, ze som s tym zila a neriesila to.

lara13

tlak mavam zvacsa dobry, obcas mierne zvyseny....pijem 3-4 litre denne, okuliare nosim od marca - aj predtym ma to bolievalo, som myslela ze sa mi to nosenim okuliarov polepsi, ale nie...spim skoro kazdy den 8 hodin, s chrbricou problemy nemam - aspon o tom neviem, nebolieva ma a antikoncepciu neberiem