Granulky Royal Canin pre psy

Príspevok v téme: Granulky Royal Canin pre psy
psickarka

ahojte,
ma niekto s tymito granulkami skusenosti?kupili sme nasemu 5 mesacnemu steniatku tieto granulky lebo ich vela chovatelov odporuca...ale dnes som sa docitala vo vela forach ake su strasne zle...ze obsahuju rakovinotvorne latky, ze nie su kvalitne...ze sa z nich zhorsuje srst...

na baliku sa pise ze su konzervovane so sorbanom draselnym a s antioxidantami propylgallat a butylhydroxyanizolom...

sunie

nas pes zere bono granule a sem-tam eukanubu. je spokojny, zdravy, nema ziadne zaludocne ani ine problemy :) kupujeme mu este eukanuba kosticky a varime aj masko s ryzou + zeleninou nech ma zmenu a pestru stravu.
myslim ze eukanuba granule su kvalitne a psom vseobecne aj dost chutia.

somsnezienka

Royalky a Eucanubia su vzdy lepsie ako napr. pedigree. Ja som svojej civke davala skoro 6 rokov pedigree napriek tomu ze dost vela ludi hovorilo ze su zle..az napokon zacal mat zaludocne problemy..jeden cas bol dlhsie chory..dostaval injekcie..nejedol..potom uz vyzeral ze mu nic neni tak sa najedol granul..a na druhy den zas sa tvaril tak skleslo a tak mu ako keby skvrkalo v brusku..az som si nakoniec vsimla ze to vzdy ked sa najedol tych hnusnych granul..potom som mu kupila royalky a hned obzil a uz ziadne problemy od vtedy..teraz ma eucanubia a tiez su dobre..sice drahe ale stoji to zato..odporucam :D

hafana

karioll, a to mas prosim ta odkial, ze najlepsie granule su zrovna tie tvoje menovane - royalky. Precitaj si zlozenie a ak sa len trosku o to zaujimas, tak vies, ze i tie "vsade vychvalovane" royalky su dobre smejdy. Tiez sa pripajam skor k stravovaniu BARFom. Apropo, ked uz hovoris o vyvyzenosti, tak sa do varenej stravy dokupuju doplnky stravy.

karioll

pekna blbost o tom vareni,nikdy nedosiahnes spravny pomer vapnik fosfor.pokial sa vyvija stena ,treba davat iba najlepsie granule,royal canin.pro plan a pod

psickarka

dedy
jasnee vypytam si vzorky =)aj ja mojej malej vyrim..to jej chuti via jak granulky...ale ved ktoremu havinovi nie...=DD

dedy

dada, darling nie a pedigree ano ci ako? preco?
je to rovnaky odpad, mojmu to nastastie vobec nechuti takze si s tym nemusim lamat hlavu :)
jasne najlepsie je varit alebo krmit BARFom, jasne da sa to ale je to zlozitejsie
psickarka, ked mas 8kilove vrece, urcite ho davaj, predsa ho nebudes vyhadzovat :), a pocas toho ako budes krmit tym by si si mohla zohnat vzorky zradla ci fenke bude chutit. ten moj je strasne vyberavy a bola som strasne prekvapena ked mu to zachutilo okamzite :)

psickarka

dakujem,malinkej zatial royalky velmi chutia tak jej budeme davat tie ved mame 8 kg sacok...=)a potom skusime nejake ine...

dada

Kolko ludi tolko nazorov... ja davam svojeje fenke vse okrem Darlingu...a hlavne jej aj varim masko, s ryzou a mrkvickou...to miluje , ale jasne , chapem ak ma niekto 60 kg psa...tak je to o inom...ja mam jazvecicku... ale je total zdrava a to uz ma skoro sedem :-)))
Tak vela dobrych granuliek pre Vasich psikov ...

dedy

psickarka, ak naozaj nemas problem s financiami a mozes si dovolit drahsie krmivo fakt lepsia alternativa je Trainer alebo First Mate ( www.firstmate.sk )
su to granule v rovnakej cenovej kategorii, skus sa preklikat roznymi ineternetovymi strankami a nieco si z toho vybrat
tieto zradla su naozaj kvalitne avsak pre mna cenovo nedostupne, ale tym by som naozaj chcela krmit, mojmu to velmi chutilo (mala som vzorky zradla)
na plemeno som sa pytala najma preto ci nemas nejake velke plemeno ktoremu treba davat velky pozor na klby