vcera sme sa s priatelom krasne milovali,ako mi to ale robil prstami,sa ma spytal,ze preco to "tam" mam vnutri take velke,opuchnute..vcera mi akurat skoncila menstruacia,moze to byt aj z toho?alebo mam radsej ist k doktorovi?ked prirazal penisom bolelo to,ale taka prijemna bolest... ????
bolelo to, mam ist k doktorovi??
halloo?dakujem za kazdu radu..
este niekto?prosiiim....
nie, ja nemam rada kondomy, pouzivam tiez HAK..raz som o tomto povedala svojmu doktorovi,vravel,ze to je normalne,ze treba dodrziavat hygienu (?)
marissa požívate kondómy? Ja som raz tak opuchla, som sa zľakla a doktor povedal, že som alergická na kondómy. odvtedy užívam HAK.
no ako co neznasam najviac je,ze vzdy po milovani mi to vsetko opuchne, hlavne zvonka..ale ze to je normalne..aj ked o nicom,lebo si ten sex nemozem uplne vychutnat:-( no ale pred tym som to nemala,aj ked sme sa milovali pocas menstruacie...tak neviem
no u mna to tak byva, nemusis sa obavat, ale keby sa ti to zopakovalo aj dalsie nasledujuce dni tak chod k lekarovi
vie mi este niekto poradit, pomoct???
takze je to asi tym, ze mi koncila menstruacia, takze sa asi nemusim obavat?
mna to vzdy ten prvy den po menzesi boli a je to nieco podobne ako opisujes potom to vzdy prejde len jednoducho ked mi skonci menzes napr piatok tak v sobotu este nemozem
mna to vzdy ten rpvy den po menzesi boli a je to nieco podobne ako opisujes potom to vzdy prejde len jednoducho ked mi skonci menzes napr piatok tak v sobotu este nemozem