Potrel som si akne s cesnakovou stavou

Príspevok v téme: Potrel som si akne s cesnakovou stavou
redsun

:(:(:ahotje tak je mi na nic...vcera vecer som si potrel AKNE so stavou z cesnaku ....dnes rano sa zobudim a mam pokoznu vypalenu uplne do krvy a mam take nafuknute mozule na cele :(:( neviem co mam robit dnes som ani do skoly nesiem :(:( a bojsim sa ze mi ostanu jazdy od toho :(:(:( prosiiim poradte mi .... je to strasneee dal som si nato detsky puder

leli12

neostane ti nic, neboj sa, ja som uz tiez vselico prezila, dokonca kvoli neopatrnosti kozmeticky a do dvoch tyzdnov som bola ok...sa tolko nestrachuj, len si stym uz nic nerob prosim ta a nebabri si do toho

redsun

dufam ze mi to zmizne a ze nebudem mat flaky na tvary ono to vyzera ako keby som prezil ppziar asi tak a ako dlho sa ti hojila plet???/

nebooj :-))

Neboj,ja som si raz neuveritelne spalil tvar liehom(asi pred polrokom)tiez kvoli akne...po dvox tyzdnox sa mi uz nic nedalo vidiet...Ale treba si to natierat kazdy den asi 2x nejakym lahkym hydratacny mliekom...Zozaciatku to mozno bude stipat,ale len prve dva tri dni...a vsimol som si na sebe,ze ked zjem nejaku cokoladu na druhy den mam 2-3 vyrazky na tvari...a ked nejem ziadnu cokoladu tak sa mi vyrazky vobec netvoria...aj ked jem hocico...

imunitka

S terajsim problemom ti pomoze len kozna lekarka, ale inak pomaha na pupaky antibiotikova vodicka Eryfluid. Je to na predpis, ale v niektorych lekarnach ti to predaju aj tak.

redsun

dakujeeem pekne :)))) no maaaam 19 rokov :D:D:D takze ked sa mi to bude lepsie tak tu napisem ze ako som natom :))) a ked to bude uz zahojene tak itez vam napisem :))))))kujeeem aj vam pekny den

[zruseny12]

..aspon si sa poucil...vies nemozes vsetkemu verit, co pocujes...
mojej jednej znamej dcere jedna poradila tiez taku kravinu...kupila velke topanky a jedna jej kamoska jej poradila,ze ich ma vyvarit o vode-kozene topanky-a ona ich uvarila-vies si predstavit ako vyzerali...:0))))....
na vycistenie pleti je dobre aj psylium,vycisti ti to creva aj na plet to pomaha,ale treba aj zivotospravu dodrziavat atd.a este mas nadej lebo ked si v puberte vsetko sa moze napravit...prajem ti aby sa ti to zahojilo cim skor...pekny den...

redsun

kozno mi povedala ze uz nemam robit pokusy a ze cesnak na akne ze to ani ona nepocula :D:D:D: ale ja tomu nechapem ako mi mohol tak spalit tvar preboha ja ani do skoly nepojdem :(:(:(