Potrel som si akne s cesnakovou stavou

Príspevok v téme: Potrel som si akne s cesnakovou stavou
redsun

:(:(:ahotje tak je mi na nic...vcera vecer som si potrel AKNE so stavou z cesnaku ....dnes rano sa zobudim a mam pokoznu vypalenu uplne do krvy a mam take nafuknute mozule na cele :(:( neviem co mam robit dnes som ani do skoly nesiem :(:( a bojsim sa ze mi ostanu jazdy od toho :(:(:( prosiiim poradte mi .... je to strasneee dal som si nato detsky puder

vecernica

ale ani si to nepudruj ,lebo mozu vzniknut chrasty a zapalene. na to pomoze len cas a umyvaj si to mydlom dave.Aj tak to bude s mat tak tyzden ci si na to nieco das ci nie. chrasty a sa skor nehoja chce to len cas

redsun

je to skarede proste tu pokoznku ani necitim a je to doslova vypalene keby som bol vedel tak ti to hned napisem ale ked ma kamos presviedcal ze s ami nic nestane ze mi to len pomoze tak som nad tym nauvazoval:(:( a teraz to lutujem zajtra ani do skoly nejdem a v piatok sa mam ist fotit som doslova v pici ! :(

RNG

boze moj!
Uz chapem, preco pisu na doplnky: nepouzivat pre deti do 18 rokov!
Tu bol afera okolo deciek, co sa predavkovali skarede zinkom, lebo "ked zinok pomaha, tak 20 krat tolko pomoze 20 krat viac" a skoncili na pohotovosti...
Redsun, ked nieco skusas take, skus to na malickom mieste na pokozke, kde to nie je vidiet!!!!
Keby si to tu napisal, varoval by som ta pred tym!!!. Cesnak je velmi agresivny este aj na hrubu kozu na rukach, nieto na tvar!!!
......
Na hojenie pomaha aloe vera a najma kokosovy olej s cukrom.