Poradte prosim

Príspevok v téme: Poradte prosim
jaja

Baby som zufala... Mam 180 cm a len 55 kg, chudost mam danu dedicne. Minule leto sa mi ale podarilo pribrat na 60, citila som sa ovela lepsie. Lenze potom som sa opat dostala do toho kolotoca- skola + praca a islo to dole.
Mojim problemom je, ze ak vobec mam cast normalne sa najest cez tyzden, pomaly nemam co a kde. Ak niesom do vecera v skole, tak v praci, cetujem kazdy den 3 hodiny.
Cez vikend sa mi podari pribrat kilo, dve, ale v pondelok to hned zhodim. Mam hrozne rychly metabolizmus. A co je horsie, mam pocit akoby sa mi scvrkol zaludok. Bezne som dokazala spratat celu pizzu, teraz si dam polku a uz nevladzem.
Mozte mi poradit nieco co budem travit dlhsie? Jest mozem hocico. Mcdonald a veci podobne su u mna pomaly na dennom poriadku.
Som zufala. Skolu ani pracu nechat nemozem, ale tento zivotny styl ma ubija...

pusate

no ja neviem,a chodíš v práci alebo v škole na obedy? to by mohlo byť riešenie,ved obedňajšiu pauzu vám musia dať,a na raňajky a večeru si daj niečo rýchle výživné napr.smotanový jogurt,alebo dáky lupák a desiata-ovocie,to dúfam stihneš aj dáku sladkosť,tiež je dobrý nutridrink ale to je drahé,ja ho mám na predpis,zadarmo,ale inak to stojí 97sk flaška(200ml)čo je fakt moc,aj vdaka tomu som pribrala 1kg za týždeň...
a ten žalúdok si môžeš trocha roztiahnuť ak vypiješ ráno ešte pred raôajkami aspoň štvrť litra vody..
držím palce,a nezabudni relaxovať,aspoň pol hodinku denne:-)

Summer_

Zmier sa s tam aka si :) ja som chcela byt chuda, mala som anorexiu bulimiu 2roky... po vylieceni som pribrala 14 kilo, zmierila som sa s tym a je to. Nevravim ze je to len tak, ale je to jednina moznost. Ved ak to nejde /pribrat/ tak to nejde a hotovo-- netrap sa :))