Chalani, co mate najradsej na orale? rychle pohyby, pomale, tahanie, alebo...? Nechcem, aby to znelo zle, ale chcem to vediet, aby som potesila toho, koho mam rada a trochu aj prekvapila mozno. Ak baby viete aj vy nejake triky, tak dajte aj vy nieco.
Zaujimavy sex, ako na to?
Nikdy som ju do nicoho nenutil...A nikdy ani nebudem:-), ja len ze obcas potom trosku aj tuzim .. ale ked to nechce ona.. tak nechcem ani ja:-) aby robila nieco co sa jej napaci alebo ma k tomu odpor.. ale v srdci potichu dufam ze sa to coskoro zmeni:-)
tak aj ty sa dockas. Netlac na nu, nepytaj si to od nej a ona ta raz milo prekvapi :-)
No sme obaja do 20:-)( resp obaja 18+) A ja som jej to robil. ja to mam moc rad:)lenze ma tam moc casto nechce ani pustit.. aby som jej to tam spravil.. a ked to robim.. vidim nanej ze je strasne vzrusena a ze sa jej to paci.. Ked sa jej spýtam ze preoco nechce castejsie odpoved bude.. "Lebo ale macko prestan..."Strasne rad ju vidim vzrusenu a ete radsej jej to robim pusinkou:)
lolko: myslim,ze tvoja priatelka je ste velmi mlada (odhadujem tak do max 20 r.) A ty si jej to niekedy robil? Asi tiez nie. Myslim, ze do toho dozriete.
lolko vyckaj casu jak hus klasu :)
Inu nechcem.. Prezijem aj bez toho:) aj ked obcas potom tuzim trosku ale moju priatelku by som nikdy nedokazal vymenit:) a uz nie podviest moc ju milujem:)
lolko: tak si najdi taku, ktora ti to spravi ;-)
ja by som chcel len ten oral od priatelky.. ale bohuzial nema zaujem:´-(
coklit uz sa to tu xkrat rozoberalo... kazdemu robi dobre nieco ine... spytaj sa toho svojho co mu robi dobre alebo sleduj ho...