Železo

Dr_Hronsky

Zdravim Vas, na trhu je konecne prirodny vyrobok, ktory nezatazuje organizmus a jeho ucinnost je na urovni injekcneho podavania zeleza... vola sa GLOBIFER FORTE... rozdiel oproti akemukolvek inemu zelezu na trhu a GLOBIFER je, ze neprichadza ako nejaka sol zeleza, ale prichadza v hemovej skupine - rovnako, ako sa vyskytuje v hemoglobine, cim je pre telo prirodzeny a preto sa lahko vstrebava a nema ziadne vedlajsie ucinky... GLOBIFER je jedine hemove zelezo ktore sa da kupit... je to na trhu len od decembra 2016/ novinka, ale ak mate problem s nedostatkom zeleza, tak ine nema zmysel skusat... je prirodne, jedna sa o vyfiltrovany hem z hemoglobinu... ziadna umela chemia...

fgbfnfn

hlavne cervené maso, ryby, brokolica, cernice, cereálne pecivo, cereálie......
hlavne toto ti v strave nesmie chýbat, a skusila by som aj doplnok z lekárne, odporucam: zinok, horcík a zelezo. to by ti malo pomoct spolu zo správnou stravou. a este caj: rooibos a zelený caj by mali ma t zelezo.

RNG

na rozdiel od roznych tvrdeni,
zeleza je v potrave dost a telo si ho vie dobre recirkulovat(hemoglobin sa recirkuluje rozlozenim , kde sa zachovava v tele zelezo)
Chudokrvnost je hlavne z neschopnosti ho vytazit z jedla(zle travenie) alebo zlej diety.
Chudokrvnost moze byt okrem ineho aj z nedostatku inych zloziek, potrebnych na tvorenie cervenych krviniek, a to vitaminy B-6, B-12, Kyselina listova, "mineral" med a ine.