mam priatela a chceme prvy krat vyskusat palcovanie,,,,mno ja sa hamby...mno neweiem preco?.....on to chce velmi a uz mi je trapne ho vzdy nieako odripat tak ako na to?...pls pls pls pls pls psl pomoooc
palcovanie
Kajka,zblizit sa s muzom je intimny okamih, tory by si si mala uzit. Uzijes si ho vtedy ak na to budes pripravena ty, nie tvoje kamaratky. Totot musite chciet obaja. Ja viem je to *len* palcovanie ale aj tak, nechci an to spominat ako na traumu, alebo an nieco co ta donutili urobit vrstovnici. Vaz si samu seba a intimnost si straz. Pockaj aspon dvaa roky.
Nemysli si ze ta chcem poucovat, to nie, ani odhovarat, ty sa sama musis na to citit. Viem ake to je v 13 ked sa preberu hormony, ale vydrz, vyckaj a potom si to uzijes. Ak to ten chlapec nevydri, taak nie ej ten pravy a mas na ovela ovela viac. Vela stastia
máš 13 a tvoje kamarátky dávno za tým? dievča mladé rozmýšľaj vlastným rozumom a nie kamarátkinym.. Ale ak chceš otehotnieť ako aj tvoje kamarátky časom, tak prosím na čo čakáš...Ved dnes je v móde ničiť si život tým, že máš dieťa už ako 15-ročná alebo aj menej...Prečo nie je to in. Načo byť sprostým a riadiť sa tým čo cítim a čo chcem. doba napreduje a ja nesmiem zaostať...Mimochodom opýtaj sa mamy, čo ti na to povie. Prajem pekný deň
kajka a už ste to robili? a ako si dopadla?
trpne ofeci ste
Stavím sa že nepoznáš presné hranice kde sex začína a kde sex končí. Skúsme si to najprv vymedziť a potom zaraďujme čo je palcovanie a kto je totálne vymletý. Dám ti radu ktorú chceš počuť: daj mu čo chce dnes, daj mu čo bude chcieť zajtra (to už bude aj podľa teba sex) a potom sama plač do vankúša.
Mimochodom o tvojej vymletosti svedci uz len tvoj pravopis. Rob s tym nieco.
medzi palcovaním a sexom je veľmi neviditeľná hranica a ak si myslíš, že to len pri palcovaní zostane, tak si veľmi naivná
ale od palcovania k sexu staci malo jeden krocik. Ja som zacala s takymito \"nevinnymi\" hrami v 15-tich a dnes po rokoch s partnerom obaja uzname ze to bolo velmi skoro a mohli sme kludne pockat. Nezen sa do nicoho, uzi si mladost :).
jak vydim ste tu totalne vsetci vymlety to vobec neni tak a newem o com tu tocit to neni ziadne sex ale palcovsnie
presne tak, imunitka má pravdu :)
ja som začala pohlavne žiť až po 25... a o nič som neprišla a ničoho neľutujem. Takže v 13 hrať sa s "ohňom" je veľmi skoro