mam priatela a chceme prvy krat vyskusat palcovanie,,,,mno ja sa hamby...mno neweiem preco?.....on to chce velmi a uz mi je trapne ho vzdy nieako odripat tak ako na to?...pls pls pls pls pls psl pomoooc
palcovanie
cawte.. je mozne palcovanim otehotniet??
:D Lol jaké decko stavim sa že ešte nema 15. a nehovori sa palcuvani ale prstuvaní šak robi ti to palcom alebo prstami?
jedbute deti ani neviete to poriadne nazvat.
zachvilu to budu volat maličkovanie
do piči kam tento svet speje!
to uz je aka stupidita prstovanie v 13 a navyse so spinavymi rukami? este si nemala riadny zapal? ja by som ta preplieskala jedna radost.
radovana, je problem si ruky pred tym umyt?
nech si naslini prsty a pojde to samo ;)
mojaaa tak ty si snim uz spala a ete ta nepalcowal?? nemas sa coho hambit!!!!ale musit to japrw ti tak citit ze to naozaj chces......napriklad mna najprw vypalcowal a po istom case sme sexowali....
tak ako som si cas problemov precitala chcem sa aj ja na nieco spytat. ja som "palcovala" uz v skolke a robim to dodnes co je celkom ok ale ked pride na sex tak si ho vobec neviem uzit. tym padom aj predstieram orgazmus.
skuste mi nieco poradit alebo pomoct ako a co mam robit pre skveli sex.
dakujem
hahaha/ tie som sa nad tym cudovala vska prstovanie sa hovori nie palcovanie preboha:)) tiez som nissie odpisala podobne ako ty. xi
kks ze palcovanie, to aky nazov? ak ta robi palcami, tak som ticho...ale ak ta robi ukazovakom abo prostrednikom, preco to nevolas ukazovakovanie alebo prostrednikovanie????:D:D:D