zväčšené uzliny po celom tele

Príspevok v téme: zväčšené uzliny po celom tele
uzlinka79

Ahojte, má niekto podobný problém, že má zväčšené uzliny po celom tele?Jeden lekár mi povedal, že to preto ich mám také nápadné, lebo som príliš chudá (49 kg), tak mi ich viac vidieť a sú hmatateľnejšie. A pravidelne sa mi pred menzesom zväčšujú uzliny pod pravou pazuchou, po menzese mi vždy zmiznú, ale teraz mi akosi nezmizli, ale ma to dosť bolí na dotyk. Neviem, či to môže byť aj tým, že som práve teraz prekonala angínu?

parazitik

no ja neviem, ja mam tiez uz takych 10 rokov uzliny na krku na oboch stranach, a vela ich mam. a lekarka mi ze to je ok, krv mam super, tak mi nic byt nemoze, vraj. a su stale rovnake cely ten cas a nejak ich ani neskumam, su tam a hotovo. ale krv by si si aspon mal dat zobrat, ci to je ok

Jožo 77

Mám 16 rok a chcel by som sa opýtať, či má niekto podobný problém. V júni roku 2010 som si nahmatal zvačšené uzliny na obidvoch stranách krk. Vtedy bola jedna bolestivá a boli a relatívne malé. Od roku 2010 ich mám až doteraz a v súčastnosti majú asi cca. 1,8cm dosť sa zvacsili. Ale to není všetko neskôr som si nahmatal aj uzliny v podpazuší na ľavej strane tá ma asi 1cm. A minule leto som zistil, že mám uzliny aj v slabinách na obidvoch stranách cca. 7 uzlín najvacsie maju cca.2cm a na pravej i lavej strane sú dokonca spojené. Jedna uzlina ma bolela asi týždeň a potom nič. Doteraz sa nezmenšili stále sú také aké boli i pred rokom. Neviem čím to môže byť keď som bol malý som prekonal dosť veľa vyróz a zuby nemám tiež v najlepšom stave. Odberi dopadli dobre a lekárka hovorila, že v takomto veku do môže byť inak mám aj dosť astenickú postavu vážim 60kg. Ešte by som doplnil, že všetky tieto uzliny sú nebolestivé a dosť tuhej donzistencie, sú pohyblivé všetky až na dve v slabine tie sú doslova \\\"prilepené ku povrchu\\\". Strastne sa bojím... Za odpoveď vopred ďakujem.

lionesssssss

uzlina sa nevyťahuje injekciou... ach jaj , dievča... trošku logiky do toho života...

urobia ti punkciu... ak by sa to nemenilo - pichnú ti ihlou do tej uzliny, odoberú vzorku na vyšetrenie, aby sa zistilo o čo ide...

18ročná

aj ja som si pred mesiacom nahmatala uzlinu pod prdníkom, bala som sa ze to bude rakovina, lekar mi hovoril ze to mam hormonálnu uzlinu od hormonálnej antikoncepcie a ze to mam sledovat 3 mesiace a ak sa mi to zvečší budu by tu uzlinu vytahovat injekciou trocha sa toho bojim.. ma to niekto zvas?? hormonálnu uzlinu pod prsníkom teda presne pod bradavkou???

Ivka 1

Zvacsene uzliny sposobuje zapalovy proces v tele , moze sa jednat tak o toxoplazmozu ako aj o boreliozu,ktorej
nasvedčuje bolesť kosti. Odporucala by
som prirodne doplnky vyzivy /prirodne
antibiotika a protizapalove antioxidanty/. Viac info na maile.

tanamera55

ahoj uzlinka77.ja mam tiež uzliny pod pazuchou,2,5cm.a veľa malych.tahajú ma,pri vystretí ruky.Idem na krv na toxoplazmu.Ale bojim sa rakoviny.Vobec si ich ale nenahmatám.Zistilo mi to sono.

any1

LYMFA - urob si detox. a uvidíš nasiel som este nieco s rychlim ucinkom / Pripravok je z 25 bylin, ciste,prirodne,bez cukru,bez konzervacnych latok vyraba sa v troch prichutiach . Flasa je skoro litrova.V Rakusku su najvacsimi odberatelmi prave nemocnice a lekarne.Alveo sme uzivali 6 rokov / pomahalo,ale po tomto vyrobku som mal ja silnu detoxikaciu uz po 3 hodinach,co ma naozaj prekvapilo.Vola sa BeVito,ale neviem,ci sa da zohnat na Slovensku.

Ivka 1

Mufka je to spôsobené používaním deodorantu s prísadou aluminiových solí a zirkonia. Používaj radšej deodorant,ktorý ich neobsahuje.