Potrebujem radu...

Príspevok v téme: Potrebujem radu...
nerozhodna

Prosim pomozte mi, som 20 rokov vydata a vztah s mojim partnerom ma nenaplna je to uz len povinnost,co sa tyka sexu...citim uz len chlad alebo odpor....uvazujem o rozchode...no mame 2 deti...co robit....mam priatela pomaly 3,5 roka....je mi vsetkym na svete....chcem byt len s nim aj ked viem ze vela ludom ublizim a sklamem ....

29

3,5 roka je dosť, to je už vzťah nie len flirt, zrejme sa dobre poznáte a ako nešťastná sa cítiš zrejme dlho.ja vydatá nie som ale myslím si že človek by si mal ísť za šťastím, samozrejme musíš brať ohľady na druhých ale len do tej miery aby ťa to neobmedzovalo.poznám jedno heslo: Že poctivost a snaha o čisté svědomí slouží k pročištění duše jen do té doby, než se stane strachem a potom brzdou v rozhodujících chvílích odvážných činů.prajem Ti veľa šťastia nech sa rozhodneš správne

klovi

ahoj, tak ja mam 22 rokov, a moji rodicia...s nimi je to katastrofa. Pozri, tvojim detom sa bude urcite lepsie na teba pozerat, ked budes stastna, ako s clovekom, s ktorym sice si/ste 20 rokov, aleuz tam nie je nic, len povinnost. a ono sa hovori ze v dobrom aj v zlom, ale ked ta to nenaplna, tak tam uz nie je ani dobre ani zle. Viac si myslim, ze im ublizis, ak zostanes nadalaj s nim. Budes trpiet ty, prenasat to na deti a nakoniec manzelstvo skonci tak aj tak takym fiaskom, ze nebudes ani s tym, ktoreho lubis a ani s tym, s ktorym si bola z povinnosti. Nie je to podla mna spinavost, ze je to uz len povinnost,lebo to sa stava. Ale pravdu ti poviem, ked sa pozeram na mojich rodicov, niekedy ich az nenavidim za to, ze sa nedali rozviest, len preto, aby zachovali rodinu?? co to je? Clovek sa narodil na to, aby bol stastny a aby stastie mohol rozdavat, ale kedy ty sama stastna nebudes, nebudu ani ludia v tvojom okoli. S manzelom sa v klude porozpravaj, ako to naozaj medzi vami je a nemyslim, ze musis hned zapojit aj terajsie priatela co mas popri manzelstve. Asi mu povedz, ze uz to nie je a asni asi nebude dobre, lepsie a jemu bude tiez lepsie, ked sa v klude rozidete. Ako rodicia stale fungovat budete a aj super priatelia byt popritom mozte, ale co sa tyka individuality, bude vam lepsie, ak to nechate plavat. Alebo ak ho este trochu lubis, tak sa posnaz. :) vela stastia!