Ked sa hadame..zacnem byt agresivna.. Pomooooooc,prosiim

Príspevok v téme: Ked sa hadame..zacnem byt agresivna.. Pomooooooc,prosiim
sunny11

Mam taky problem-som strasne vybusna pri hadke.Moj priatel je pravy opak,flegmatik a ked sa pohadame,on namiesto toho aby povedal co sa mu nepaci,tak zacne mlcat a je schopny ma 4 hodiny ignorovat a byt pritom so mnou v jednej miestnosti.Ja som zase taka,ze kricim,ale do 10minut ma to prejde..A ked on sa zacne spravat takto a nech urobim hocico,neprestane ma ignorovat..,tak sa prestavam ovladat a zacnem byt ne neho agresivna..Nie naschval,ale nedokazem sa ovladat.. :((( Poradte mi prosim,co mam robit..,ako sa ovladat a ako zmenit aj priatelovu ignoraciu..prosiiiim

alty1001

Jana2.Napíš mi na Alty1001@aezt.sk pokecáme lepšie o tom tvojom probléme.Ver mi.Aj ked ma ešte nepoznáš!Viem veľmi dobre čo prežívaš,aj ako to prežívaš.

jana2

Ano,máš pravdu.Naše problémy sa vôbec neriešia a teda,ani sa nikdy nevyriešia.Čakám na zázrak,ale ani zázrak sa nekoná.Takže...bludisko,kruh.

alty1001

Nie je nič ľahšie, ako ísť preč upokojiť sa teda byť sama.Ale, treba si položiť otázku,čo sa s tým vyrieši a na akú dobu to bude zase dobre.Treba hľadať dôvody.Lebo z vlastnej skúsenosti timôžem povedať,že ked sa problémy neriešia tak narastajú a potom sa ťažšie riešia.

jana2

Aj ja mám občas ten pocit.Manžel príde domov nervózny,hľadá dôvod ako ma nahnevať,rýpe dovtedy,kým sa mu podarí nahnevať ma,povie mi niečo zlé,urážlivé,až sa rozzúrim.Aby som to nepočúvala,tak od neho utekám čo najdalej a trepnem s každými dverami okolo ktorých prechádzam.Kým prídem do tej najposlednejšej miestnosti,tak som vyzúrená a hovorím si: "...nnnno,už si to teda vyriešila..."
Ale ked s ním sa nedá normálne diskutovať.Nepočúva žiadne argumenty,nevysvetľuje,nekomunikuje tak ako iní normálni ľudia.A ked sa mu podarí vytočiť ma,tak v momente je on kľudný.Vraj sa tým dobíja..Je to možné?
Vlastne poznám riešenie.Mala by som vypadnúť von z domu hned ako zistím,že je nervózny...ale to by som bola veľmi často na vzduchu.Často je nervózny.

miksinka

mila sunny,ja som mala take iste zachvaty zurivosti ako ty,nielen ze som sa triasla od nervov,ale mi aj ruka vyletila,a keby moj ex nechodil do fitka,tak by som ho zmlatila,no mozno aj z....a!Lenze u nas bol opak toho,co mas ty!Keby bol ten moj flegmatik,to by som sa radovala!O chvilku by som sa upokojila a bolo by vsetko ok.Lenze problem bol v tom,ze on do mna este narokom podryval,hadky boli na dennom poriadku a ked sme sa dlho nepohadali,tak sme sa cudovali,ze co to za zazrak...Chvala Bohu,mam uz pokoj.Nezabila som ho,len som nabrala odvahu a kopla ho do riti...
Urob to aj ty a mas pokoj.
Viem,ze sa ti pise lahko,a tazsie robi,ale inac ti poradit neviem:-((

no name

Ahojte holky, drzim Vam palce...
je to strasneee tazky krok ak sa k tomu odhodlate, ale ak ste presvedcena ze ten vztah Vas iba ubija tak ako mna ubijal tak to dokazete.Musite si verit...
Sunny ty pises, ze je to len tvoj priatel a o to to mas jednoduchsie ako keby si bola vydata (teda niezeby `blby papier` znamenal nieco viac, ale predsa si slobodna (predpokladam bezdetna) nemas zavazky...
a poviem ti ked to je uz teraz vo vasom vztahu, pozri na to do buducnosti... nema to zmysel... bude sa to stupnovat tak ako sa to stupnovalo u nas... teraz spiatocne si uvedomujem ze ako dobre som urobila ze som odisla, nicoho nelutujem (jedine to ze viem ze som mu ublizila- ale niekedy treba byt sebec a pozerat viac na seba ako sa obetovavat)
trzim palce...
a este k tej agresivite: je to svinstvo, mna niejkedy chytil takyyyy amok ze som len vrestala!!!- a to doslovne vrestala z plneho hrdla len aby si ma vsimol, potom sa slakol a zacal ma utosovat, - repala som a nadavala ze ako dokaze mlcat a ignorovat situaciu ktora momentalne bola medzi nami- jeden cas som citila po tych vreskotoch zataz na plucach a vtedy som sa zlakla, ze som si nejako ublizila a zacala som sa viac kontrolovat. a menej kricat, povedala som si ze zdravie mi za to nestoji... Az raz jedneho dna ma opat ignoroval a tak som sa aj ja zasekla a ignorovala jeho, takto sme boli tyzden bez akehokolvek pozdravu v jednom byte., ludia ja som myslela ze zosaliem, schudla som 5kg za tyzden a zaver? tento tyzden mi ukazal- tu mas!!! ked ti za to nestojim mas co si chcel a som sa zbalila a bolo... darmo naliehal bolo neskoro!!! som prec! koniec!

no name

Ahoj Sunny,aj ja to poznam, som presne to co pises. Moj manzel po hadke dokaze mlcat aj dlhe dni a mna to vo vnutry zere a potom som agresivna, Musim vyrozpravat problem do konca kde sa uzmierime, inak bijem kricim , kopem.Vela krat sme tako boli, a zistila som ze to musim zmenit, ze takto nemozem zit..len sa nicim... nebola som stastna v tom vztahu, nieco tam neklapalo ako malo... a zaver? odisla som od neho, teraz sme v rozvodovom konani...
Bitky u nas nebivali, ale posledne tyzdne -mesiace to islo dole vodou a to ma zabijalo, zit bez komunikacie...
teraz to najhorsie mam za sebou... a nevraciam sa k tomu...opustila som ho