Poradte mi v laske...

Príspevok v téme: Poradte mi v laske...
tauto

Spoznal som jednu holku, zapacila sa mi na prvy pohlad, stretavam ju velmi malo a aj ked sme sa stretli tak to niekedy nebolo ani "ahoj" hanbil som sa a da sa povedat ze aj ona, raz som sa odvazil na chraplave AHOJ a ona si len nieco mrmlala, lepsie povedane hanbila sa, skratka to nevedela vyslovit, o nejake dni isla okolo a usmievala sa na mna. Velmi mi na nej zalezi a bojim sa ze ked ja neurobim prvy krok tak ju stratim...zistil som si adresu na ktorej byva, mal by som jej nieco poslat? Ak ano tak by som to chcel spociatku anonymne...zakratko bude mat meniny...myslite ze je to dobry napad? co by ste robili vy na mojom nieste???

rata

Tauto, máš dobrý nápad, určite by ju to potešilo, aj keď by nemohla spávať, lebo by nevedela od koho darček je. Príliš to však nenaťahuj, lebo prílišnou hanblivosťou môžeš zistiť, že si už našla iného. Choď do toho a čím skôr jej povedz čo cítiš aj za cenu, ak by ťa náhodou odmietla. No nevyzerá to tak. Pokiaľ to však nezistíš, budeš rozmýšľať a rozmýšľať, no aj tak na nič neprídeš. Takže vykroč..

888

mam 17,chodim este len 2mesiace s 28r.chlapom,je to tazke,ale lubim ho a on mna tiez.vsetci mi hovoria ze je pre mna stary,ale su aj omnoho vacsie vekov rozdiely medzi parmi.aj tak ten zivot budem zit ja a nie ty druhy co mi o nom hovoria....

pouceny

Radim ti,aby si postupoval opatrne a nepovedal alebo nenapisal jej hned,co k nej citis.Buduj v nej ocakavanie,bud vesely,sebavedomy,pozvi ju niekam na kavu,do kina...Ale to,ze si sa do nej zamiloval,jej nepovedz,lebo ta napokon odmietne a povie ti,ze si to vsetko zle vysvetlujes,co sa tyka jej pohladov a tak.Slova lasky si nechaj az na to pride cas,lebo inak ju vylakas a ona cuvne.A ty budes trpiet.

damaxy

neviem čo ja by som robila,ale moj manžel jeden den stal pri dverách predstavil sa mi a dal mi kvety a ja som do večera nebola schopná ani jest.