potrebovala by som poradit, je mozne otehotniet, ked sa s chalanom blaznivo hrame, ale on nic nevypusti, ako to funguje? a aj keby nieco vypustil na povrch môjho mesiacika, nemoze sa to ziadnym sposobm dostat do mojej vaginy si myslim, ano?
da sa otehotniet pri hratkach?
je to velmi nepravdepodobne
Vies,vajicko je oplodnovane vo vajickovodoch.A si myslim,ze spermie by taku dlhu cestu nevydrzali.lebo by sa najprv museli dostat dnu a potom este kym by nasli vyjicko a este ci by ho vobec oplodnili.....ja si myslim,ze nie.
A ked sa po tom....umyjes,tak si myslim,ze to nepripada do uvahy.
no ja som len chalan ja by som si nechal radšej poradit od baby ale no tak čo už. Tak mi s priatelkou sme sa tiež vela saleli najskôr len tak asi ako vy a nič s toho nevzišlo. Ale musím sa priznat že sme sa tiež velmi báli
to je sice mozne, ale on vo mne este nebol, a viem ze sa to moze stat, ale zatial sa to nestalo, preto sa pytam, ci je mozne z toho otehotniet..
No tak z takychto hratok vzislo vela ludi. Ani nevies ako so tam moze dostat. Radsej pouzivajte ochranu....
tak preco mi odpovedas? skusala si to vobec niekedy??
moja a koľko máš rokov?? lebo ja ešte ani 17 a neviem, či som tá kompetentná pre radu