Strabizmus - operacia

Jolana14-

Mohol by prosim vas niekto napisat, kto bol na operacii strabismu v Bratislave u pani doktorky MUDr. Fisherovej, ako dopadla operacia? Zaujimal by ma nazor hlavne od tych, co boli na pred-operacnom vysetreni a su momentalne po operacii, ako ste dopadli? Bola operacia uspesna?

kamarat101

zdravym ak chce niekto blihsie info ohladom operacie nech my napise ponovom viem ked podstupite zakrok vprahe tak vam ho slovenska zdravotna poistovna preplaty blihsie info na imail hwezda10@azet.sk nebudem to tuna rozoberat

kamarat101

ak chce niekto blihsie info ohladom operacii strabizmu vprahe nech mi napise na imail hwezda10@azet.sk alebo
ak sa chce len hocico opitat ohladom strabizmu

dzepeto

caute, ako ste dopadli u dr. Flemrovej?
chystam sa tam na vstupne vysetrenie.
Pocul som o nej iba samu chvalu.
Odstranovala vam niekomu aj pluskove dioptrie?
nechce ist niekto somnou?

Majkyyy

Vysetrenie stoji 3000 Kč, ked u nich podstupis zakrok, ta ciastka sa ti odpocita z ceny zakroku, kora je 25 000 Kč. Takže na eurá rátaj okolo 970 EUR.

Majkyyy

Koncom júna fičím do Prahy , do Lexum-u na vyšetrenia, snáď urobia "zázrak", lebo na Slovensku, v štátnom, je to všetko formou pokus-omyl, česť výnimkám....

Aprílka

Odporúčam doktorku Fischerovú, bola som u nej operovaná 2x, keď som mala 3 roky a potom keď som mala 6. Chodila som k nej do 18ky teraz mám 22 a škúlenie neni vidno a som z toho šťastná, lebo vždy v detstve sa mi deti zato posmievali a keď som to povedala aj priateľovi, že som bola operovaná na škúlenie tak on sa čudoval, že veď mi oko ani nezabieha... :) Fischerová je nato dobrá odborníčka musím len odporučiť..

luci8

Neni to vôbec vážna operacia,alebo niečo čoho by ste sa maly bať. Ja som bola po na operací pred pár týždnami.Zalepene oko som mala jeden deň ale skoro týžden som ho mala dosť krvave a trošičku hnisavé,ale postupne my to zmizlo.Po operacíi ma to bolelo ale nie až moc extrémne :) .Já mám 15 rokov a zo 100% my oko napravili na 70% . tak držim vam palnce nech vam to vynde :)

VaMo

Syn ma teraz 12r. a bol operovany ked mal 1,5r. Dr. Mraz /myslim/ v KE. Skulil totalne :-) Odvtedy sme neboli ani raz, ziaden iny problem so zrakom nema.