ake s nim mate skusenosti? v poslednej dobe mi byva casto nevolno a tak som sa rozhodol skusit ho. ale ak mate skusenosti s niecim lepsim tak sa nenahnevam ked poradite. diky
kinedryl
Ešte ma napadlo,že aj zázvor má podobné účinky ako Kynedril a odporúča sa pri nevolnosti z cestovania.Možno by nebolo zle vyskúšat,zrejme by som trochu pomletého zázvoru zapila trochou vody.
charlotte: ja som skusal tiez vselico ale nic nezabera. naposledy som si sekundu po sekunde opakoval nevracaj, nevracaj tak si predstav aka to bola prijemna cesta. to je clovek ako parallizovany, bojim sa aj pohnut aby to nevyvolalo nieco co nechcem. a este aj take tie mravce ako keby mi behali po xichte tak to je uz fakt bieda
ako dieta som mala vzdy problemy v autobuse, ale kinedryl mi sposoboval sladkastu pachut v ustach, co mi nebolo prijemne. a zvracala som aj napriek uzitiu. postupom casu som vsadila na nie prilis teple oblecenie na cestu, pozorovanie okolia vo vacsej dialke, otvorene okno a v autobuse radsej stat, ako sediet a hlavne nejest pred cestou..az po uspesnej hodine cestovania sa niecoho napit.
soferujes?alebo iba cestujes,lebo ak si vodic,tak si trebanaozaj davat pozor,lebo lieky vecsinou oblbuju hlavne tie coniecopotlacaju ako je bolest krce nevolnost
tak je to to gastrocynesine
Kinedryl je dobrý, len ja som z neho spala.Treba ho užit len vtedy,ked nejdeš nič robit,lebo sa može stat,že Ta odvalí.Možeš vyskusat Gastrocynezine,to sú homeopatiká, na cmulanie alebo čipky Torecan.Tie mi velmi dobre zaberali.
je dobry treba ho uzit asi 2 hod pred cestovanim.Je aj liek z homeopatickej rady ale teraz manapotvoru nenapadne jeho nazov ak tak zajtra