Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco je to take tazke?

Príspevok v téme: Preco je to take tazke?
keituskaaaa

Nie som v praci.Nechcem.Povedala som si ze nepojdem.Asi mi preskocilo.Nedokazem sa rano zobudit,kazdy vecer myslim na to ze zasa vstavat do roboty a trcat v nej 8hodin,stravit v nej volny cas od pondelku do piatku akurat ked je pekne vonku.Nechcem ist ani von vlastne.Mam 6rocny vztah ktory sa mi ruca pred ocami a ani neviem preco.Nemame na seba cas.Kvoli praci.Rano pusa na rozlucku,vecer na privitanie,jedlo,telka,spanok.Vikendy jednotvarne,setrime na dom a este dlho budeme a tak si nemozeme dovolit vela.Mam 22 a som unavena zivotom.Vsetko je drahe,uz ani do klubu nechodim,a naco aj..asi je to zle ze?Asi sa mi nechce zit..vsetko je take iste,sive a jednotvarne..cely zivot.Robota,domov,robota,domov..nechutne...

reee

je bohuzial a dost casto byva aj horsia.vola sa to stereotyp a treba sa stym vysporiadat.som v podobnej situacii,ja vsak nemam s kym pozerat ani tu telku vecer.medzi mnou a priatelkou je totiz 1000 km.

keituskaaaa

Co by som si vymyslala,je mi jasne ze s 3 deckami je to zle ale to uz by som si to fakt hodila!Prave preto nemam deti,to ta nenapadlo??Ja budem na dieta zrela az tak po tridsiatke,tak to sem teraz nepletme.A co myslis,kde pracujem,jasne,ze v kancli,to si kazdy mysli,ze ked som 'znudena'ako ste to nazvali musim byt kancelarska krysa??robim v sklade.Islo o to,ze mi pripada hlupe skoro cely zivot mysliet na vikend alebo dovolenku.A smutne tiez...JANKA dakujem za dobru radu,o to sa aj snazim,len nie vzdy to ide..obednu?ale my nepracujeme spolu :)VIDRKA a co sa deje??Stalo sa ti nieco?:(

zobák

22 rokov a 6 ročný vzťah? Načo je to dobré, keď sa deti viažu vzťahom? Tam je tvoj problém. 16 ročné dieťa nemá čo mať vzťah, jasné že ti už z toho švitorí. Alebo si to celé len vymýšľaš.

nenda007

no vitaj v realite,chcela by som ta vidiet niekde vo fabrike na 3 smeny doma 2 male deti a muz od rana do vecera v robote-to je zivot...si mlada bez zavazkov tak zmen robotu,trochu sa ponahanaj,a hned prehodnotis priority.samovrazda-nebud smiesna a radsej zabojuj nie len cakas...aj ked neviem naco vobec cakas...vela stastia

vidrka

No vidiš...ja by som pracovala...a chcela si planovať spoločné bývanie...nahánať sa aj 10 hodín denne len aby som to dosiahla...a chcela mať priateľa, s ktorým si každé ráno dám pusu a každý večer tiež...v pohode si sadla s ním k telke...a mala volné víkendy :o))) jojooooj nevymeniš? hi

titina

Zase sa mi potvrdilo, že čím menej starostí má niekto, tým je na tom psychicky horšie, musí si nejaké problémy umelo vytvoriť. Tak ty si si vymyslela, že ťa nebaví jednotvárnosť, že si nešťastná v práci, lebo vonku je pekne, ale keby si nemusela byť v práci, tak si nespokojná zase s niečím iným, že trebárs nemôžeš chodiť do práce... Treba ti tri decká, starosti, ako si zadeliť čas, aby si všetko stihla, variť, prať, vychovávať deti, a potom by si nemala čas rozmýšľať o tom, či ťa baví žiť. Dnešní ľudia odkladajú rodinu na neskôr, ale kým ju majú, menia sa na psychické trosky, lebo od nudy nevedia čo so sebou.

janka

keituskaaaa, ja som mala tiez take obdobie. Nic ma nebavilo a vztah mi pripadal o nicom. Chybalo mi to pekne obdobie, ked som si zivot uzivala a bola som stastna. Tak som sa zatala a povedala si, preco to nemoze byt take aj teraz? Zacala som sa viac usmievat (aj ked nutene) a myslela som na pekne veci, ktore ma cakaju. Skus to aj ty. Tes sa z toho, ze planujete spolocne byvanie (asi to myslite vazne, ked take nieco planujete), dohodnite sa, ze cez obednu prestavku pojdete niekde spolu a vikend si poriadne uzite spolu. Hadam ti to pomoze. Drzim palce...

keituskaaaa

Prave,..to je to najhorsie..praca je pre mna nutne zlo.Nejde o to,ale o ludi,ktori tam su.Hnusia sa mi ich tvare.Su sebecki smeju sa do tvare a od chrbta ti vrazia noz.To je nadlho.Strasne by som chcela pracovat len s 2-3ludmi niekde v kancli a lebo v kutiku v rohu,ale aspon 5hodin a nie osem :( nedivim sa ludom co pachaju samovrazdy..preco su ti ludia taki,kazdi len prachy a prachy,bez nich je zle s nimi este horsie :(