Som normalna ked sa bojim vztahu?

Príspevok v téme: Som normalna ked sa bojim vztahu?
kacena

Mam rokov 16 rokov. Viem ze som este mlada ale niekedy sa citim trapne ked sa ma niekto spyta ze ci som uz mala chalana a ja poviem ze nie. Zistila som ze sa bojim vztahu. Nie jeden chalan sa ma uz opytal ze ci by nieco medzi nami mohlo byt. No ja som ako zvycajne povedala ze radsej kamarati. S jednym som to skoro zacala ale ten si neskoro uvedomil ze ma ma dost rad. Moja laska k nemu vyprsala a tak som ostala zas sama.A doteraz ma ten chalan stale otravuje az sa mi to hnusi. Niekedy si hovorim ze uz by som sa mohla vschopit a dat nejakemu chalanovi sancu. Snazit sa snazim ale nejde to. Dokonca ani stretnutia s nejakymi chalanomi neprijmam. Bojim sa ze by to mohol brat ako vstupenku ku mne. Bojim sa niecoho ale neviem coho... Preto som dost casto aj smutna. Trapim sa kvoli hlupostiam.Raz jeden moj kamarat napisal dalsiemu z mojho mobilu ze je koko* ..mna to tak zobralo ze som sa az rozplakala. Trapim sa aj kvoli sebe. Niekedy mam take obdobie ze si lahnem do postele zakryjem perinou a preplacem skoro vsetko trapenie. Aj mi to pomaha ale predsa len nieco z toho smutku ostane vo mne... preto sa pytam..som normalna?? alebo existuje este niekto kto je na tom tak ako ja?

pete

Je to úplne normálne,čo cítiš. Nie je na tom vôbec nič zvláštne. Všetko to príde samo. Netráp sa kvôli tomu. Bozkáveť sa určite vieš aj keď si sa ešte nebozkávala. Len sa neboj. Si úplne normálna zdravá baba. Veľa ľudí sa bojí vzťahu, lebo je to riziko, že budeš smutná ak ten vzťah stratíš. Naozaj sa preto netráp. Keď príde ten pravý, prestaneš sa báť a budeš vedieť, že s ním chceš mať vzťah.

kacena

ta ti ani neviem coho sa bojim ...mozno sa bojim aj sklamania ze ho potom stratim ...alebo aj bozkov lebo som sa este nikdy nebozkala a co ak sa on ma mna vrhne co potom? ja budem strapnena...

katika88

Bat sa vztahu to normalne nie je, tym som ale nechcela povedat ze si nenormalna alebo co.Ale coho sa v tom vztahu vlastne bojis?Sklamania alebo ze ta chalan len tak vyuzije a potom opusti?Alebo je v tom nieco ine?hm?