Ahojte.mam taky problem.spoznala som sa s jednou babou-asi pred dvomi mesiacmi.no ta baba zacala chodit k nam[byvam s priatelom].ale problem je v tom,ze coraz viac sa usmieva na mojho priatela,minule mu volala pre nejaku blbost,a zacina mu pisat sms kazdy den-ako sa ma a take...brala som to zo zaciatku normalne,ale ked mi priatel povedal,ze mu napisala ze skoda ze je zadany,tak ma to trochu ,,nasralo,,.rozpravala som sa o tom aj s priatelom,no on sam ma na to upozornil...tak teraz neviem ci jej mam nieco povedat,alebo to mam nechat tak...s priatelom byvame spolu uz asi 4 roky.
KAMOSKA?????
jasne,ze jej neverim,asi si myslela,ze jej priatel odpise,ze aj ona sa mu paci a tak...troska jej to nevyslo...no ona sa teraz rozvadza a ma stale nejakeho,stale niekomu vypisuje a tak...
dobre a ako máš vediet či aj teraz nežartuje?s takýmito vecami zartovat?tak mozno v MS
no baby.vcera som jej nebrala telefon,volala asi 3 krat.a potom k veceru napisala mojmu priatelovi,ze dufa,ze to nezobral vazne,ze ona len ,,zjebovala,,ze ona by nikdy nerozbila vztah...
Okamžite s ňou preušte všetky kontakty.
Poznám zo života podobný prípad,ked sa mladá suseda rozvádzala a často navštevovala ochotných susedov v činžiaku,ktorí jej pomáhali,poľutovali,potešili...až sa stalo,že začala chodiť častejšie vtedy,ked suseda nebola doma.A výsledok? Ochotní susedia sa rozviedli,lebo tá baba ho nakoniec zviedla.
ak o niekom povieš, že je to dobrá priateľka, tak by to mal byť osoba, na ktorú sa môžeš vo všetkom spolahnúť a nie sa báť, že kedy Ti rozbije vzťah s priateľom. Tejto "priateľke" zdá sa nemôžeš veriť...na Tvojom mieste by som bez váhania priateľstvo ukončila...ak to vôbec bolo z jej strany kamarátstvo!
Ahoj zuzike, toto asi nebude dobra priatelka, ked bez okolkov dava najavo svoju naklonnost tvojmu priatelovi. Radim ti prerusit styk, kamaratka ktora tuzi po tvojom priatelovi nie je dobra liga na priatelstvo.
priatelka sa chová priatelsky z jej pohladu.No to čo predvádza priatelky nerobia.Skončit.
no asi to bude takto najlepsie,ze s nou prerusim kontakty.i ked priatelovi sa nepaci od zaciatku-ma 25 rokov,teraz sa rozvadza a ma 3 rocnu dcerku...ale nikdy nevies..
ahoj.prosim ta daj si s nou pokoj...
a to ti hovorim z vlastnej skusenosti.mala som akoze kamosku,tiez som ju nepoznala dlho,zacala pisat mojmu priatelovi,ale ona mu pisala ze sa jej velmi paci a take veci....ak sa s nou nechces rozist v zlom,neodpisuj jej,neber jej telefon-mozno ju to takto napadne-ze ti to asi priatel povedal a ak ma trochu rozumu,tak jej to dojde...