Ahojte, mam 19 rokov, ale na nohach mam uz teraz popraskane cievky, nevie niekto co s tym a ako tomu predist???
Kŕčové žily.......čo s nimi?
Krem na krcove zily - potoklead.com Pomohlo mi to.
Mne veľmi pomáha VeinStopper - catrk.com
Krv = peniaze. Netrápte sa kvôli peniazom a nebudete mať krčové žili.
proti krcovym zilam sa mi velmi osvedcil jednoduchy gel priessnitz z lekarne, uplne mi vyhovuje a postacuje, nezhorsuju sa mi, vdaka priessnitzu ich drzim pod kontrolou
S kŕčovými žilami sme sa stretávali generácie po generáciách. Vyskytovali sa u mojej starej mamy, mamy.. Ja ešte neviem či sa u mňa nevyskytnú vo vyššom veku. Čítala som o tom zaujímavé články na stránke www.magazinzena.sk ,ktoré mi síce niektoré negatívne fakty potvrdili, ale niektoré vyvrátili. :)
velmi dobry na krcove zily je priessnitz gel, pomaha aby zily ustupili a neboleli
nie je nic jednoduchsie ako ist do lekarne kupit si na krcove zily priessnitz gel, zvysit pitny rezim, viac sa hybat vykladat nohy ide iba o male upravy zivotneho stylu a krcove zily nebudu robit problem
nie je nic jednoduchsie ako ist do lekarne kupit si na krcove zily priessnitz gel, zvysit pitny rezim, viac sa hybat vykladat nohy ide iba o male upravy zivotneho stylu a krcove zily nebudu robit problem