Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KAZDY SKONCIL KDE SOM SKONCILA JA ,,,,

Príspevok v téme: KAZDY SKONCIL KDE SOM SKONCILA JA ,,,,
mliecnica

mozno tuto temu admin vymaze lebo sa netyka zdravia ani nic podobneho ,,,,len som chcela vediet vas nazor ,,,
vsade kde som pracovala bud ma vyhodily alebo som sama odisla ta firma potom skrachovala je to urcite nahoda no neviem,ale tak pekne poporiadku ,,,zacala som v jednej firme cez ktoru som chodila predavat veci v stanku ako brigadnicka jeden den mi bolo tak strasne zle ze som sa nemohla postavit z postele a oni ma vyhodily za to ze som nedosla do prace ,,o necele dva mesiace firma skrachovala ,,,dalej nasla som si robotu v potravinach robila som tam dva mesiace s majitelkou to bolo ako v base :( odisla som a ona potraviny predala lebo "zevraj" nesiel obchod pritom tam bolo ludi vzdy ako narvatych ,dalej isla som robit barmanku do zahranicia bolo fajn ale vela strasne vela roboty nakoniec s majitelom sme sa pohadali a vyhodil nas az teraz som sa dozvedela ze zavrel po nasom odchode lebo ze prestali ludia chodit atd atd ,,,dalsie potraviny v zahranici pohodicka 6 mesiacov som makala nakoniec som sa rozhodla ze zmenim miesto samozrejme majitel bol proti ale odisla som mal pritom dalsie 3 obchody vsetky su momentalne zavrete ,,,presla som do kuchyne v restauracii platil ma ako chcel obcas aj neplatil tak som odisla a restika je zavreta ,,,pracovala som aj v zbere ovocia ty co mi nasli robotu museli ujst na druhu stranu statu maju problemy s neviem kym to je vlastne jedno ,,,momentalne pracujem zatial sa nehodlam odist ani nic, tak uvidim co bude dalej ,,,co si myslite o tom ???aka cudna nahoda,,,,,

učitelka

len to nevrav na vyberovom konani. v ziadnom pripade. urcite ta neprijmu nikam. a este cosi. pri praci predavacky urcite neprekazaju pravopisne chyby, ale ak by si sla pracovat ako asistentka, alebo nieco podobne, treba ti zlepsit pravopis.