Takže je to ten istý prípad ako keď ste čítali ten prvý "preco to uz nechce" ja mam taky problem ístý,lenze ja som chalan a moja baba to uz skoro vôbec nechce hádam raz za 2 mesiace sme mali sex odvtedy nic...viete dat sem neaké príspevky prosím?lebo fakt neviem a som zúfalý strasne z toho..milujem ju..dakujem
Prečo to už nechce 2
ahoj allergo....tak mozme popisat na pokeci...nick...bea531...tam nemam foto
a sexuológ by nepomohol? to by musela byť vôla tam ísť čo? mám pocit že frigidný partner to ani riešiť nechce a vyhovuje mu to.to je moja skúsenosť.mala som vynutený sex raz do roka, kvôli tomu som vzťah ukončila.nikdy som sa nedozvedela prečo.na tieto otázky sa neodpovedá...
bibina333: To vážne aj ty máš takýto istý problém?Ludia prodím aj ja pomožte nám s bibinou vyriešiť tento problém,lebo je to fakt na nič...BIBA ak by si chcela mžme my dvaja pokecat aj na icq..? das cislo?
ahojte,tak u mna sa deje to presne co u priatelky allerga,keby som len tusila co sa stalo vo mne ze teraz absoludne nemam chut sa s priatelom milovat,sme spolu uz tri roky,ale bolo to ine a teraz mam pocit ze ma asi nepritahuje alebo ja neviem,na ineho muza nemam chut...pocula som ze to moze sposobovat aj antikoncepcia ale u mna asi to tak nie je lebo som ju brala aj pred tym...ak niekto z vas vie poradit alebo pomoct s allergom vam budeme velmi vdacni
jak iba?? sak sa jej pytaj dalej... vy chlapi potrebujete na vsetko navod?? to spolu nekomunikujete?? ked je normalna tak ti aj odpovie a len odvrkne ze nema chut... raz dva krat sa to da pochopit ale ked sa to opakuje tak by som sa pytala a hladala pricinu
baby ale ved ona mi na to iba odpovie,že nemá chuť...to je vsetko...tak ja sa mozem aj zabit
preco sa pytas nas,my ju nepozname,ved opytaj sa jej
allergo a preco sa o tom s nou neporozpravas??? takto problem nezistis!!
leerka: budes mat podla mna pravdu,urcite ma neaky problem,alebo blok,lebo toto sa stalo zo dna na den...a predtým sme to mali skoro kazdy druhy den a teraz raz za dva?to ni...som sa jej pytal ci jej to nechaba,že nie a ze preco nechce,ze nema chuť..tak toto odpovedť nie je..tam nieco bude ale co..???druheho nema to viem a ani nechce..tak ja neviem
ma ineho...