Dobry den, rada by som sa spytala ci ma niektora z vas skusenosti s docasnym vysadenim tabletiek. Moj partner teraz na tri mesiace odisiel do zahranicia, takze antikoncepciu nepotrebujem, len ci to nie je na ukor zdravia, ked ju teraz na tri mesiace vysadim a potom zase zacnem uzivat. Ak mate niekto nejake skusenosti alebo viete poradit, bola by som vdacna.
Docasne vysadenie antikoncepcie
Ja som vysadila kôli operácii na 3 mesiace a nič sa nezmenilo.Iba ak si mala pred užívaním nepravidelnú menzes tak tá nepravidelnosť sa môže vrátiť a bolesti v podbruší.A keĎ potom začneš tak ako si začala tak isto budeš musieť znova začať.
baby, neviete poradit ze ak vysadim antikoncepciu na mesiac ci dva bude to v pohode?lebo uz som ju vysadila a chcela som natrvalo ale akosi si nemozem zvyknut na tie neznesitelne menstruacne bolesti
myslim ze na tom nie je nic zle ked to vysadis na par mesiacov..ja som tak tiez urobila a ziaden rozdiel som nepocitila, vies, tie moderne HAK su nizkodavkove takze nesposobuju skoro ziadne tazkosti po vysadeni
...no uz to, ze ju beries robis v tele chaos
sju ak chces vysadit tak minimalne na 6 mesiacov,aby sa telo ocistilo
ak chcem vysadit HAK je potrebne sa poradit s lekarkou? aj ked sa to uz pytam neskoro...
ja som vysadila na mesiac kvoli gynek,problemom a ani som nepocitila,ze som vysadila a vysadit Hak mi odporucila lekarka
:) Jasne, to aj spravim, len ma zaujimalo ci s tym mal niekto skusenost. Prave kvoli tym zmenam a chaosu v tele nad tym uvazujem. Dakujem :)
no, ked prestanes svojmu telu dodavat hormony na ktore si uz zvyklo, tak telo prezije isty chaos ako aj ked si ich zacala brat, po pra mesiacoch sa dostanes zasa do normalneho cyklu a ked zacnes uzivat tabletky po par mesiacoch znova, trak sa s tym bude musiet tvoje telo znova vysporiadat...
neviem, asi by som nad tym este porozmyslala, keby som to chcela len docasne vysadit(hlavne, ked su to len 3 mesiace)... skus sa na to spytat aj gynekologa