ahojte. takze potrebovala by som schudnut 20-25 kil ale uz fakt neviem ako. Viem, ze 90dnovka je dobra, ale ako sa poznam ja by som ledva vydrzala 14 dni ja sa proste podla diety radit nemozem. Nechcem to schudnut naraz ale tak za 9 mesiacov. Dalo by sa to neako aj bez diet? Nestacilo by keby som trocha zmenila jedalnicek a jedla menej, vela pohybu? Pretoze uz som skusila toho dost a ziadny efekt to nemalo. Len mi nepiste ze diety lebo ja to uz poznam. Diki
prosim poradte co a ako
magdushqaaa:
prijem minus vydaj...to je rovnica, ktora musi fungovat
Pozri si www.chudnutieako.sk
Ahoj magdushqaaa, ako ti uz naisala lili chudnutie je o zdravom sposobe stravovania. Princip je ulne vseobecny spalit viac kal ako ich prijat. Velmi dolezite je aj nastartovanie metabolizmu cize jeho urychlenie, aby sa tuk neukladal a spaloval kontinualne - nie len ked cvicis, ale aj pocas dna. V tom ti pomoze pravidelne stravovanie v mensich porciach niekolko krat denne. Okrem tohoto sposobu existuje na trhu mnzstvo pripravkov spalovacov tukov, ktore ti pomozu metabolizmus nastartovat. Najlepsie su tie ktore vyvolavaju termogenicku odozvu. Je to dobre hlavne v zaciatkoch diety, kde otrebujes dosiahnut aj psychologicky efekt, ze pri jej dodrziavani zacnes naozaj odburavt tuk a kil pojdu dole. V strave skus obmedzit prijem sacharidov. Pozri si tematiku o sacharidivych vlnach. Preco obmedzit sacharidy, teda cukry? Telo z nich cerpa energiu lahsie ako z tukov. Co znamena ze ako nahle primes sacharidy npr. cokoladu, proces spalovania tuku sa zastavia a telo zacne brat energiu z cokolady. To ty predsa nechces, alebo ano? Ty chces spalovat tuk. Drzim ti palce a napis nieco o tom ako pokracujs.
Ahoj, tak poradila by som ti jesť viackrát do dňa, pravidelne, s určitým časovým odstupom, napr. každé 4 hodiny, ale v menšom množstve samozrejme...vieš telo si zvykne na stály prísun potravín, čiže sa urýchli spaľovanie a telo si nebude robiť zásoby, čím sa nebudú tvoriť tukové vankúše..poďalšie je nutné obmedziť mastné, hlavne vyprážané, jedz viac ovocia a zeleniny, poradím jesť hlavne jablká a paradajky, šalát ..to je jedno akákoľvek zelenina..ale jablká podporujú trávenie, čiže ja ich konzumujem pravidelne kedy dostanem na ne chuť...a čo je veľmi dôležité, je zároveň aj tvoje myslenie..teda musíš mať hlavu v poriadku, nemysli na to, že sa cítiš tučná, mysli hlavne pozitívne, o to skôr uvidíš výsledky...znie to možno divne, ale psychika je veľmi dôležitá...keď budeš myslieť len na to, že chceš schudnúť, tak práve vtedy sa ti to nepodarí...čiže na to radšej nemysli a ber toto nové stravovanie skôr ako zdravšiu výživu...neboj časom sa to naučíš a pôjde to..viem to podľa seba