ahojte...mam otázku...zaujíma ma váš názor na tuto vec...čo si o tom myslíte...takže mam priateľa...sex...a tiež mam tam dole problémy...raz kvasinky...inokedy zápal infekciu...pravdepodobne si to na seba prehadzujeme...toľko čo sa vyliečim spíme spolu par dní a opäť bum a idem ku gynekológovi a to sa opakuje ...ale stále niečo iné... priateľ tvrdí že on na vine nieje...naposledy som mala kvasinky pripustím že som si ich mohla vyvolať aj sama..intímkami parfumovanými...liečili sme sa obaja clotrimazolom a ja liekmi od gynekológa...no potom sme spolu spali a začal zo mňa isť smradľavý hnedý výtok...bola som na gynke a nová infekcia zápal, teraz sa liečim dalacinom krémom...beriem antikoncepciu takže máme nechránený sex...hygienu dodržiavam mam aj obrúsky na intímnu hygienu...chcem sa vlastne opýtať na priateľa či on mi nemôže vyvolávať tie kadejaké problémy či môžem byť citlivá na jeho pokožku...penis..chalani chodia na wc a keď cikajú tak ho majú v ruke nie??? môže tie baktérie čo má na rukách preniesť na penis a takto všetko ovplyvniť??? lebo na rukách máme baktérie alebo nie??? alebo len vymýšľam sprostosti? nie je niečo také možné???lebo ja fakt neviem kde mam hľadať príčinu mojich problémov...hygienu dodržiavam, mam laktacid,výživový doplnok na imunitu...napíšte mi na to niečo prosím...ďakujem
môže byť aj to problém??? poradte
intimne obrusky nepouzivaj, mozno mas na ne alergiu. u nachylnych zien mozu prave intimne obrusky vyvolavat mykozy. taktiez su tabu parfemovane vlozky a parfem. toal. papier. partner by sa mal pred sexom umyt, ruky, ako aj penis, ked si si nie ista, zahrnte to do predohry a umy mu ho ty. a ako mam pocit v tvojom pripade, velku ulohu zrejme zohrava hormonalna antikoncepcia, pri takejto slabej imunite by som ju urcite vysadila
on sa pred sexom neumyje? fuj. pouzivajte kondom a uvidis, ci sa to nezlepsi.
kaca..dik pekne... s hygienou to nepreháňam...proste ked idem na toaletu použijem niekedy tie intímne obrusky...sprchujem sa raz za den aj to s laktacidom...ruky si umývam....no a priatel ja ho do sprchy ženiem pred každým sexom len neviem ako sa on tam dole umýva či si umyje riade že stiahne si predkožku a oplachne to tam vodou alebo ja neviem...počula som že aj partner sa može umývať laktacidom nevieš o tom niečo???no niekedy na chate a tak sa neda že osprchovať...a spíme potom spolu...môže to byť aj s rukami že mi to rovno tam nanesie ale už som mu zakázala pchať mi tam prsty presne koli tomu ja len ci on si to na penis nemože naniesť a potom domna...hmmm???
to co opisujes je neprijemne. niekedy byva problemom aj prehnana hygiena, takze ako si pisala mozno si to sposobujes i sama, parfumovane intimky, obrusky...ale samozrejme v tom moze mat \\\"prsty\\\" aj partner a to doslova, ak nedodrziava hygienu on. to co pises o tych rukach moze byt pravda, ale skor si myslim, ze by ti mohol preniest tie bakterie z ruk, ak ti to robi prstami a bakterie ti zanesie priamo dovnutra...treba si umyvat ruky a ak je moznost pred stykom sa osprchovat. drzim palce, aby si sa toho co najskor zbavila