ahojte neviem ci to tu mozem dat ale chcela by som od vas nejake stranky kde si mozem pozriet typy na pekne modne oblecenie ....nieco podobne ako toto www.paradnica.sk dakujem
Oblecenie
skús www.lunzo.sk, majú snáď všetko
skazaton kamarat nosi take rifle a kupuje si damske rifle aby boli obtiahnute tak skus pobehat damske oblecenie
hehe v ziline na marianskom namesti je obchod troll a tam su obtiahnute ::DDtam som si j ja kupil::)))
Ja najradšej nakupujem v obchodných domoch - Optima, Max, či Europa II (Poľsko). Tak mám všetko pekne krásne pokope. Nakupovanie oblečenia z katalógov ako neckerman a pod. či cez net mi akosi nevonia, viac sa mi páči bežnejší spôsob priamov v odchodoch.
Mne sa ľubi športovo - elegantný štýl, kt. nie je prehnane výstredný a je založený na doplnkoch, jednoduchodti a pohodlnosti. Najviac milujem fialovú farbu :). V skratke: balerínky, gorálky, mini sukne, bundičky, mikiny, dlhé svetríky, úzke rifle...
Napr.
wanda.atlas.sk
wanda.atlas.sk
wanda.atlas.sk
wanda.atlas.sk
Jablko, skus www.coreshop.sk alebo -odkaz odstránený-
presne tak, kazdy ma iny vkus co sa tyka mody a oblecenia.
skus cez google zadat nejaky vyraz co hladas a tam popozerat.
potom je aj vela takych ako neckerman, otto, quelle a pod, tam mozno tiez najdes nieco, co sa ti zapaci.
a potom su skvele zahranicne stranky, aspon pre inspiraciu, i ked mnoho veci sa odtial da objednat lacnejsie ako kupit tu u nas.
mia ako nic v zlom kazdy mame iny vkus ale si mohlo rovno napisat ze hladas stranku s oblecenim pre pussycat dolls :))