neviete preco su chlapci taki,ze ked ich nieco trapi,nechcu o tom hovorit..ja velakrat vidim na priatelovi,ze ho nieco trapi a chcela by som mu pomoct,ale ked sa ho opytam,co mu je,tak len povie,ze NIC.a pritom ja vidim,ze nie je ako inokedy,ze vidim,ze ho nieco trapi..
co ti je?NIC!!!
Ale baby nie vsetci sme taky ja mam zasa opacny problem myslim s mojou druhou polovičkou.Ona vravy ze nic.TAK AKO.
Hviezdicka, to su typicki chlapi:) Neradi hovoria o problemoch a radsej to riesia sami (respektive neriesia len to v sebe dusia). Ale ja mam napriklad priatela, ktory mi dokonale doveruje a vie mi povedat skutocne vsetko. A to si neskutocne cenim. Chce to len pochopenie a ochotu nacuvat. Aby videl, ze ti moze povedat vsetko...Kusok po kusku sa ti to isto podari:)
Mila hviezdicka, je to tak my muzi sme iny. A ja som taky presne ako Ty pises. Mozno aj povieme ze nam nic neni, ale chceme aby ste nas objali, hladkali a len tak lezali v naruci a uvidis za par minut sa Ti rozvravi co ho trapi....skus to...chlapi niekedy potrebuju tiez objat....
chalani proste takí sú...neviem ako dlho ste spolu,nám to trvalo s priateľom tak rok ,kým mi sa mi dokázal zdôveriť úplne so všetkým a ja jemu.....nepýtaj sa ho na to. Keď vidíš,že niečo nie je v poriadku,tak mu dať pocítiť,že nie je sám,že si tu pre neho,aj to mu pomôže