svrbiace pupáčky po tvári a celom tele

Príspevok v téme: svrbiace pupáčky po tvári a celom tele
issabell

ahojte,prosím o radu,už asi 4 dni sa mi vyhadzujú po tvári,rukách a chrbáte také malé pupáčiky,a velmi to svrbí,neviem,čo to môže byť,na kožné nemám čas ísť,musím sa venovať štúdiu,tento rok budem totiž maturovať... tak ak nikto mal niekedy dačo podoné,prosím poradte,čo si mám na to dať?
dakjem.

issabell

mariaa,dakujem za radu,tie vyrážky ani niesú nejaké vodnaté,ale nie sú ani úplne že suché,niečo medzi,ale nepríjemne to svrbí,ani spať som v noci poriadne nemohla,každú chvílu som sa budila a škriabala,ako by som ležala v žihlave alebo v mravenisku,asi by som fakt mala ísť na kožné,lebo ked budem zle spávať,ťažšie sa mi bude učiť a račej en 1deň obetujem

[zruseny12]

www.novycasprezeny.sk
do vyhladavaca si daj ALERGIA NA POTRAVINY
A TAM SA DOCITAS O ALERGII...JE TAM DOST CLANKOV O TOM...TAZKO TAKTO CEZ PC RADIT...V KNIHE JE TO TAK POPISANE,ZE BY SOM TI MUSELA OPISAT VSETKO...DUFAM,ZE TI TATO STRANKA POMOZE...

[zruseny12]

...nie krem nepoznam,ale skus si urobit caj z repiku lekarskeho a potieraj si to,alebo harmancek potieraj si to tym a harmancekovy caj je dobry na pitie...inak ma nic nenapada...pozriem sa do knihy jednej...ak nieco najdem napisem...krem ti nepomoze...a vyrazky su take vodnate?a este ak mozes kup si psyllium,precistit si creva...

krisha

v prvom rade by si urcite mala ist k lekarovi, nebudes predsa maturovat cely rok..:-)) Ak mozes behni do lekarne a kup si Zodac alebo Zirtec.

issabell

mariaa,je to možné,v poslednom čase jem vela slivák,máme teraz na záhrade aj zavárame,ale,neviem,či by to bolo z nich,
a nepoznáš dačo čo by pomohlo proti tomu,nejaký krém lebo tak

[zruseny12]

...vacsinou ked svrbia tak su to alergicke vyrazky,ale na tvojom mieste by som k lekarke radsej zasla...skus si spomenut,co si jedla...nemohlo to byt po nejakom jedle?