Tehotenstvo - necitim pohyby...

Príspevok v téme: Tehotenstvo - necitim pohyby...
domina

ahojte..som v 23tt a uz asi tak 6-7hodin necitim pohyby babetka..
volala som mojej znamej kt. bola pred nedavnom tehotna a povedala ze vraj je to normalne....
len ako si si nie som ista ci sa nemam niecoho obavat,ci robit zo seba splasenu a letiet niekde za lekarom hned alebo sa s tym stazovat az na najblizsej poradni..
za odpovede dakujem vopred Domina

miloseng

Zdravim moja priatelka je tehotna niekolko dni necitila pohyby babetka tak sme isli do nemocnice kde jej urobili vysetrenie doktor povedal ze srdiecko bike a dieta Sa hybe, ale ona to neciti alebo Sa babo schovava ale dnes to je uz 11 den bez pohybu 5 den od vysetrenia ja viem ze to nieje normalne ona mi tvrdi ze to je normale mate niekto skusenost z takym niecim ? Je to 26 tyzden

Dominika8883

Ahojte, ja som v 25týždni, a niekedy necítim pohyby aj 2dni,a potom tak 2dni áno.je to normálne? pýtala som sa na to aj lekára a vravel,že je to v poriadku. ale mám strach..

owecka.beata

AHoj DOMINA. podla toho, co som citala na nete (k comu sa aj ja pridavam) je uplne normalne ze niekolko hodin necitis ziadne pohyby babätka.

majuš

ja som tiež v 23tt a občas ani moja maličká nekope niekedy ani celý deň a tiež som bola s toho mimo že čo sa deje a prečo ale môj doktor ma upozornil že sem tam bude maličká otočená tak že tie pohyby nebudem vnímať a aj to že sa pohráva s pup. šňúrou ale že to bábetko nemá takú silu aby si tým ublížilo netvrdím že nieje možné aby sa zamotalo ale je to nepravdepodobné u tolkých žien naraz a to by si mala hádam aj iné ťažkosti ako len to že necítiš pohyby...podla mna je to v norme

eliiiii

mozno si v uplnom poriadku,no ja som prestala citit pohyby,tvrdlo mi brusko,tiez som isla neskoro,v osmom mesiaci sa mi narodilo mrtve,malo omotanu pupocnu snuru

bubica

na 99% o nic nejde. ja mam teraz 8 tyzdnovu dcerku. niektore dni sa hybala kazdych 5 minut a niekedy som ju skoro cely den necitila a tiez 24 tyzden je babatko este pomerne male a moze byt otocene napriklad smerom dovnutra, cize ono sa hybe ale necitis to. pohyby budes citit stale intenzivnejsie a intezivnejsie . mne ku koncu teho behalo brucho zo strany na stranu :))))
podla mna netreba robit z komara somara ale na najblizsej poradni to povedat urcite dr. aby ta uistila ona. vtedy budes naozaj pokojna.
kamoska citila napriklad pohyby iba vecer a cely den nic.
takze sa ukludni lebo stres skodi babu.
zelam vela stastia tebe aj babatku

dadula221

ver svojim instinktom, ja som presne vedela, kedy som necitila ze sa babo nehybe, vsetci hovorili ze je to ok, ale nebolo, na dalsi den mi to nedalo a sla som k doktorke, no bolo neskoro, narodilo sa mi mrtve dietatko. drzim palce

lenuliatko

urcite jednoznacne na pohotovost.baby maju pravdu.mozno to nebude nic ale istota je gulomet.mne sa to tiez stalo pred par tyzdnami.sla som hned na gyndu ale doktorka mi povedala ze babo je okey asi len sa mu nechce.teraz som v 7 mesiaci a vsetko je okey.

jaja

Ja by som hned sla na pohotovost. Moja sestra prestala citit pohyby len 2 tyzdne pred terminom, vsetci jej povedali, ze to je normalne v tom stadiu tehotenstva, ze ked je uz babo velke, tak sa velmi nehybe. A tak po 3 dnoch jej to nedalo, sla na vysetrenie a uz bolo neskoro.