Poprosím názory,resp. skúseností s touto látkou, či je to naozaj také dobré ako predajcovia hovoria a na čo je to vlastne dobré ? Dakujem
ALOE VERA
preto som hladala aloe bez benzoanu a RNG ho mal-a inak bol jediny co chutil aj mojim detom napriek tomu ze nemal ziadne prichute a isli sa za nim potrhat. ine gely aloe od roznych firiem im nechutili ani ochutene :)
Ivka, ono ten chemicky benzoan sodny sam o sebe by az tak v tom aloe nevadil ale spolu s umelou kys. askorbovou reaguju a tvori sa karcinogenny benzen
inac v tom aloe vera, co som mal v obchodoch bolo 99.3% vnutorneho gelu, nezahriateho a nekonzervovaneho a 0.7 % kyseliny askorbovej=vitamin C ako konzervantu.
plno latok , co sa pouzivaju ako pridavku(e-cka) do vselicoho su prirodne, vlastne velka vacsina.
Ale prirodny je aj hadi jed.
Nie vsetko prirodne je pre nas dobre. Preto to treba obmedzovat na zname potraviny a doplnky bez skodlivych postrannych ucinkov.
lucia, po tvoje gely tiez nemusia ludia do nemecka...ked si tu ty
ja som si aloe gel od RNG kupovala tu na sk . neuveritelne, vsak?
a vies ze to co pises ty o svojom gele, pisu aj ine firmy tak, napr aj FLP sa o svojom vyjadruje ako jedine pravom a cistom na trhu , a vyrabanom priamo a nie z prasku atd, takze vyber je siroky, aspon podla reklam, no vsade pisu ze bez chemickych prisad no a ja som tam nasla benzoan sodny-karcinogen napr., no a u RNG tam nebol-aspon teda uvedeny, aj cena bola fajn. a chutilo to aj bez prichuti aspon prirodzene