Vzrusenie opadne tesne pred vrcholom- co s tým???

Príspevok v téme: Vzrusenie opadne tesne pred vrcholom- co s tým???
klarika

S priatelom sme po kratkej prestavke zase spolu. Sex mame bajecny, no ja mam problem. Najhorsie je, ze neviem najst pricinu, kde sa deje chyba. Pri milovani som problemy nemala, len nejako to sem tam pride. Tesne pred vrcholom vsetko vzrusenie zo mna opadne, ako by sa nic nedialo. NIe je to sposobene ani zmenou prirazania, ja sa viem uvolnit bez problemov a viem si to vychutnat- len miesto 3 orgazmov sa potazme dostane,m k jednemu. Neviete niíekto cim je to sposobene?

majkaaa

obcas sa to pritrafi aj mne... UZ UZ a odrazu nejaky blok mur ci nieco take a neviem sa dostat za to dalej.. mozno je to dovodom preziteho dna .. alebo nieco ine, inokedy je to absolutne baaajecneee

klarika

slusny muz dakujem, len nestavalo sa mi to a neregistrujem ze by som nejako utekala myslienkami...moj priatel dokonale pozna moje teloa vie co a ako, len proste tesne tesne pred....a zrazu BUCH a nic....

slusny_muz

klarika vies,orgazmus u zeny je dost komplikovana zalezitost nie ako u muzov.Je to suhra pschycikeho a fyzickeho rozpolozenia. Aj ked hovoris sa uvolnis ale podvedome Ta nieco vytocilo cez den,alebo sa trapis neicim.Teraz sa zacinas na to az privelmi sustredit a tym padom to moze byt horsie...su rozne obdobia...netreba to moc analyzovat lebo potom nebude ani jeden orgazmus

klarika

Očividne do tohoto fora píšu male deti zaujimajuce sa o jebacku. Sranda, ze dostanete viacej odpovedi na to, ci mate sifilis a pod- co su otazky najma na odborneho lekara :-D ako na nieco, co sa predsa len d diskutovat...