čo jesť pred cvičením

Príspevok v téme: čo jesť pred cvičením
sara13

Ahojte, chcem sa s Vami poradit čo je vhodne jesť pred cvičením. Môj denný režim je taky, že obedujem o pol dvanastej, potom idem na piatu cvičiť, predtým neviem čo mam zjesť, lebo nechcem jesť nič také čo mi zaťaží žalúdok, lebo mám s jedením pred cvičením zlé skúsenosti, aj ked je to len úplne niečo lahké Malo by to byť niečo čo pri cvičení necítim v žalúdku a zároveň mi to dodá energiu pri cvičení ale nieje to nič ťažké a kalorické. Dakujem za každú radu

m-a

Večer podľa mňa nie, skôr ráno, doobeda. Pre mňa sú na noc dosť ťažké, vlastná skúsenosť. Pred cvičením si daj banán, alebo med, hroznový cukor, proste niečo čo ti dá energiu a nebude ti stáť v žalúdku. Ale ak obeduješ už o pol 12, tak si kludne o 15 taj porciu šalátu, buď ovocného, alebo zeleninového. A po cvičení napr. acidko, jogurt, syr, zelenina

sara13

Co si myslite o jedeni lieskovych a vlašskych orechov? Mozem si ich dat aj vecer, nehovorim ze pravidelne ale obcas?

buduci golem

tesne pred cvicenim nejedz nic, tak hodinu a pol pred tym zjedz napr. ovsene vlocky
alebo si kup maltodextrin