ahojte vsetci zacala som brat hak v prvy den menzesu a ked mi skoncila tak mavam teraz kazdy den intenzivne hnedy vytok ,som zufala pretoze anti som nasadila aby som sa mohla s priatelom milovat konecne a ono to stale neprestalo a stale spinim je to normalne alebo sa mam mobratit na gynekologiu?dakuje
HAK,Menstruacia druhy tyzden?
ahoj, to je reakcia na hormony, aj ja som bola s týmto takto, začala som brať tabletky a potom som mala celý mesiac špinenie, až kým mi nemala dôjsť druhá menštruácia, to však už bolo v pohode trvalo to 4 dni a potom sme si mohli užívať.
ahojcek ja ked som zacala,prvy mesiac som cely cely chodila s vlozkou ci tampotnom,jediny den som nebola bez krvacania ci vytoku,povedala som si ze mozno je to prvy mesiac a uvidim co sa stane na druhy.Druhy mesiac vsetko uz bolo ok,tak mozno len kym si tvoje telo zvykne na to nove.Ale mozno aj tak by si mohla aj skocit za gynekologom,ja som isla a vraj som mala vaginalnu ranku ktora sposobovala to krvacanie a nakolko ja mam kruzok asi ten kruzok narazal na ranku,Zatial je to ok,uvidime ci sa mi to uz nacisto zahojilo.