Manžel(33) už niekoľkokrát v noci na záchode odpadol a pár sekudn o sebe nevedel, nedokázal sa postaviť a ako mi potom tvrdil, predchádzal tomu nejaký kŕč. Možno to nieje nič vážne a spôsobilo to len rpudké odkrvenie mozgu, lebo rozospatý prudko vstal a šiel na WC, ale aj tak by som sa potešila názoru niekoho, kto má s týmto skúsenosti. Prečo sa mu to stáva? Na vyšetrenie odmieta ísť a ja mám obavy.
Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
Odpadávanie
take daco sa stalo aj mne, v priebehu jednej noci som odpadla tri krat, sla som na zachod, mala som hnacku, na zachode mi prislo strasne zle, taka slabost, triaska a citila som, ako ide na mna pot, a potom som sa uz len prebrala uplne mokra, pyzamo som mala akoby som sa v nom osprchovala,
druhy krat sa mi podarilo dostat este zo zachodu von a odpadla som na chodbe, nasla som sa zase uplne mokra, na treti krat som uz zobudila manzela, to som mu odpadla hned po ceste v obyvacke, ani sme nedosli, zakazdym mi prislo najprv velmi zle, ako este nikdy predtym..
tak ma manzel hned odviezol na pohotovost, v nemocnici som bola asi dva tyzdne, robili mi vselijake mozne vysetrenia, ale na nic neprisli.. odvtedy sa mi to nezopakovalo, musim poklopat po nejakom dreve :-), ale dlho som mala strach ist na zachod, ked som mala hnacku
maja8, manzel by asi mal ist na vystrenie, nemusi to byt nic.. ale budete mat istotu
určite nech ide s tym k lekárovi, mohol to aj byť epilepticky zachvat
ahojte..poradite mi..nejde o to ze sa bojim ze som tehotna..ide o moju zaujimavost..ze ci sa da zistit z beznych krvnych testov ci som tehotna?niekto vravi ze ano niekto nie....testy su zamerane na traviace ustroje.aj pecen..da sa s toho zistit??....neje to gynekologicke vystrenie...co myslite???..dakujem
Určite ho prehovork lekarovi, aby za tym nebolo niečo vážnejšie. Možno stačí len brať nejaky liek kratkodobo alebo zvýšiť prísun vitamínov a minerálov. Dnes veľa mužov má už v mladšom veku rozne srdcové problémy. Určite daj vediet, čo zistili lekári.
Maji len tak z ničoho nič sa neodpadáva. Kebyže to bolo len raz, ale ako vravíš už bolo to viac krát. Dohovor mu nech zájde k obvodnému a ten spravý krvné testy a ak tak ho pošle na prípadne vyšetrenie. Môže to súvisieť s hocičím. Možno ma problém aj s tlakom. S odpadavaním môže súvisieť viac diagnoz. Konkrétne ti nepoviem čo, ale podceňovať to netreba. Čim skôr navštívte lekára, tým skôr budeš pokojná.napiš potom ako ste dopadli.