cawte vsetci dnes som zazila dalsi sok ked som sa postavila na vahu no hroooza
cca pred rokom ked som mala 15 som mala vysku 176cm,vahu 53kil, miery 91-63-90 slusne ze? ako vela ludi vravielo akurat suce na modeling lenze rodicia mi to nechceli dovolit..a mne aksoi zacalo chutit jest aveeelmi pribrala som na 69kil, narastla sice o 2cm, ale tak moje miery 109-89-113 hovorili za vela...tak som obmedzila maximalne ako sa dalo sladke vyprazane cestoviny ...
lenze presiel mesiac a dnes som sa postavila na vahu a tam "krasnych" 78kil vyskocilo:(
pricom, netusim z coho osm tak pribrala:(
ako mam zastavit to priberanie?!
prijmem kazdu radu dakujem
PS: som aktivna sportovkyna pasivitou to nebude
ako prestat priberat a anasledne schudnut?!
Ahoj MiracleOfTrue,
poznám Tvoj problém veľmi dobre. Ja som kedysi tiež aktívne( každý deň a niekedy aj 2-krát denne) hrávala volejbal. Prečo sa čudujete, že aktívna športovkyňa so 78 kilami? Ja som mala 84 kg a šlo to!
A navštívila som aj endokrinológiu ako Ti tu odporúča kikulka, avšak nič mi nezistili a nevedeli prečo som dokázala za 2 týždne pribrať 14 kg a pritom som dokopy nič nejedla. Dali mi tabletky a povedali mi, že od nich ešte priberiem....takže asi tak
Ak čakáš odo mňa radu, tak Ti napíšem asi len to čo už dávno vieš a je to už na tejto stránke "otrepané". Jesť zdravo a pravidelne! Aj keď Ti to neradím z vlastnej skúsenosti, ale je to pravda. Ja mám dnes 185 cm a 65 kg a aj keď by som chcela ešte trochu schudnúť bohužiaľ mi to už nejde. Čo už! Tak Ti držím palce.
skus popisat viac tvoj jedalnicek - aky bol vtedy ako si mala len tych 53 kg a aky bol nasledne na to, ked si pribrala a zacala si sa zdravsie stravovat. neviem, ale mozno si sa nezacala az tak zdravo stravovat, mozno len podla tvojej mienky to bolo ok, preto skus nieco viac o tom napisat.
a dalsia vec je, ze neriad sa vahou, ale cm. stane sa, ze priberies, ale v cm mas menej. napriklad sportovanim si spevnis svaly - na vahe bude viac kg, ale vyformovanim sa cm znizia. takze este raz si zmeraj miery a tak zistis, ci si naozaj pribrala.
tak potom by som navštívila endokrinológiu
aktivna sportovkyna so 78 kilami? to bude asi sach, nie?