ahojte kocky,ja som rok uzivala Lindynette20 a mala som mesiac pauzu a prvu tabletku som mala zobrat v den menstruacie aj tak bolo,len mne nevychadza tak jak je na baleni,ze su oznacene dni a dnes je utorok a ja dnes mam zacat brat nove balenie cize na baleni je pondelok,co mam s tym robit ci to nevadi?
pre tie,ktore uzivaju Hak
kacka diky za radu,vidim,ze si tu jedina ktora vie normalne pochopit cloveka
ja som ich brala normalne,presne mi vychadzalo,ze skoncila mi 7dnova pauza v nedelu a v pondelok som zacala brat nove balenie,ale urobila som si pauzu a potom som zacala brat v prvy den menzesu a to bol utorok a aj ta 7dnova pauza mi koncila v pondelok a zacinala som nove balenie v utorok,ja som sa len pytala ci to nevadi,lebo tam su oznacene dni.tak neviem co je na tom,ako soryy slecny originalne
dnes je uz asi neskoro ti radit,dobre je zacat tym utorkom,kazda jedna tabletka ma v sebe rovnaky pomer latok,takze technicky je uplne jedno, ktory den zjes,ak bujes jest tie tabletky od utorka zaradom,posledny den v blistri ti vyjde ten vynechany pondelok,ostatne respondentky,ktorych prispevky som si citala sa tiez raz mozu ocitnut v podobnej situacii a uvidime ci sa potom na vas dobre zasmejeme aj my .vela stastia moni
inak tato otazka ma strasne pobavila, sorry baba, ale no jednoducho nemozem,
monicka taketo sa pytas???? akoze nehnevaj sa... potom ako si brala predtym hak??
zacni normalne tym utorkom.a tie dni su tam v podstate len od toho aby si ty nezabudla ked sa pozries na to balenie ze ci si si ju teda dala vcera alebo dnes alebo nie..ak si budes pamatat a nezmiatne ta to tak mozes ti tabletky uzivat aj ako ti pride.