vacsina pise ze na velkosi nezalezi ze je dobra technika mam 18 rokov a moj penis ma dlzku 15 cm cize nic moc takze by som poprosil keby ste mi tu napisali ako nato co myslite tym vediet techniku adt dik !
technika
este raz dik za ako take info
tiez si myslim ze 15tka je tak akurat a vobec si nemyslim zeby baby vedeli ocami zmerat partnerov penis:)..a urcite to netreba robit mechanicky radsej tak prirodzene a nechat tomu volny priebeh podla toho co sa bude partnerke pacit a samozrejme netreba zabudat na komunikaciu ta vie niekedy navodit omnoho lepsiu atmosferu pri sexe, teda aspon ja zboznujem ked sa s priatelom aj rozpravame a sem tam smejeme:)
dik za reakciu mohly bys te aj dalsi ale aj tak dik !
15 cm? Ved to je v pohode. To je priemer. A navyse ja som nazoru, ze radsej o trosku mensi, lebo taky 19 cm uz riadne boli pri narazani. S 15 cm si to viem lepsie vychutnat, lepsie sa uvolnit, chlap nemusi mysliet na to, v akej polohe moze silnejsie prirazit v akej slabsie a pod.
A co sa tyka techniky... staci ak budes babu vnimat, pozerat na jej reakcie alebo sa s nou otvorene porozpravat, ako a co ma rada a co nie.