Ahojte, moj priatel ma poslednu dobu problemy s erekciou, sme spolu uz dlho, nemame ziadne problemy, mozno on ma trosku stres s rodinou a v praci. Co robit, k lekarovi sa mu moc nechce. fakt nas to stve.
problemy s erekciou
na erekciu skúste Ermax, dá sa kúpit aj tu www.er-max.sk
no ja vam poradim tie tabletky na erek.vam nepomozu ak mate daky zapal a to je mozne chodte urolog. a ten vam povíe co vam je niekedy totreba liecit dlksi
v kazdej lekarni predavaju entran,predava sa po dvoch tabletach a stoji do 260sk,davas 2 tablety naraz a zapijes malym mnozstvom vody,ucinok 12h,davas 1h pred stykom,ked sa potom nepostavi tak lekara a tu vyjebanu chemiu od neho
no podla mna by mal ksocit za lekarom,lebo brat zas hocico co ma napadne nemusi byt to najlepsie riesenie...lekar mu predpise to co naozaj potrebuje a ak nexce ist,tak nex skusi prirodnu viagru,je to wraj jedno z najlepsich
moj priatel pracuje uz 5 rok vo velmi chladnom az mrazivom prostredi,vo vyrobni masovych vyrobkov a uz ma velmi dlho problemy,k lekarovi nechce ist,nemozem ho presvedcit,u nas je ulpne bezne,ze sme spolu 1x za mesiac,co nas trapi,zacal brat tabletky na zvysenie potencie,ale asi to nema velky vysledok.chcela by som sa spytat,ci by mu nepohli nejake vyzivne doplnky ,velmi pekne dakujem