Ahojte Vsetci!
Dnes som nahodne natrafila na tutu *skvelu* stranku a rozhodla som sa,ze to naposledy (pred planovanim vysetrenim) risknem a popytam sa na Vase nazory,rady pripadne ine doporucenia.
Moj problem spociva v tom,ze nemozem otehotniet a samozrejme prve co mi preslo hlavou je ,,ci vobec raz budem moct,,.Mam 23 rokov a so svojim priatelom to tahame uz osmy rok (cize zacala som s nim nieco po 15-tke.,od zaciatku sme mali nechraneny sex.Uz asi o rok mi v mojej vtedy este pubertalnej hlave napadlo ,,co tak mat s nim babo :-),,necakala som a vyklopila to priatelovi;ten ma zo zaciatku od toho odhovaral argumentami,ze som este mlada,mam pred sebou skolu a pod.,po par mesiacoch sme to ale napriek vsetkym okolnostiam skusili.Nastalo obdobie netrpezliveho cakania - uz som sa nevedela dockat prvej menstruacie resp.zelala som si aby vobec ziadna nebola,ale ake bolo moje prekvapenie (nemile) ked sa dostavila a to este o 3 dni skor ako mala )-: Uz vtedy ma napadlo ,,co ak nemozem mat deti?,,.Od toho casu sme s priatelom spavali a spavame ako sa hovori ,,naplno,, a vysledky ziadne!Medzicasom som navstivila gynekologa a zdoverila sa mu s mojim trapenim;aka bola jeho reakcia? ,,Ste vydata?,, moja odpoved ,,Nie,,Tak sa tym nezaoberajte!S hlavou dole som vysla z ordinacie a plna hnevu zamierila domov,kde som potom preplakala cely den.Dnes mam 23 aj nieco,stale toho isteho priatela a smutok na dusi...,preto prosim kohokolvek z Vas,kto presiel niecim takym o radu prip.ine info.
PS:to,ze by bol moj priatel neplodny doposial vylucujem,nakolko ma dieta s prveho manzelstva.