Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlada sa gynekolog v presove...

jablonkaa

dr.dzurilla starsi ma ambulanciu pri detskej nemocnici, alebo teda pri neurologii, ale je onkogynekolog. dr. dzurilla mladsi nie je ambulantny lekar, pracuje na gyn.-por. oddeleni fnsp. mate na vyber dalsich lekarov - dr. dandar, dr. frankovsky, dr. pall, dr. cincar, dr. palova, dr. kleinova atd. ak chcete mat dobreho gynekologa, treba sa hlavne vela pytat, nenechat sa odbit, porozpravat mu o svojich problemoch. urcite vam nenecha nezodpovedane otazky.

majka_

ja si tiez myslim, ze gynekologovia v Presove nie su nic moc, aspon co som pocula. tiez mi treba uz ist, lebo som este nebola a to uz mam tiez 20 nech to uz mam za sebou. Peter Ligus vraj je dobry, ale ja som pocula aj nieco nepekne na neho (na kazdy problem vraj ma odpoved: to je vo vasom veku normalne; preto ja nehladam lekara, ktory mi pri kazdom probleme ako verklik toto povie, ale ma vysetri a zisti, preco sa ten-ktory problem vyskytol... viac o nom neviem). ja hladam zaroven lekara, ktory nebude velmi drahy, ale bude zaroven dobry.

1eny1

baby Dzurilla ma svoju ambulanciu ale neviem kde presne (zda sa mi, že niekde pri detskej nemoc. ale nie som si istá). Kamoška zmenila gyn. a rok už je pri Peter Ligus a veľmi si ho chváli, ma ambulanciu v Centrume, sidl.III . Ja svoju gynekologičku ti neodporučim, lebo je otázka času kedy aj ja vyberiem kartu. Takže asi tak.

illy

no neviem ci prave jeho...mama k nemu chodi...ale mna k nemu nejako nezenie...takze jeho urcite nie...ja som skor pocula o nejakej lekarke na svatoplukovej, ale chcem viac nazorov...

mirka 23

No to hľadáme asi viaceré:) V Prešove ťažko nájdeš dobrého gynekológa. Dzurila je dobrý, ale nie som si istá, či má aj klasickú ambulanciu. To by aj mňa zaujímalo. 1eny1, ak to vieš, tak daj vedieť, že kde.