Ahojte...neviete o nejakom dobrom gynekologovi/gynekologicke (ˇasi by bola lepsia zena)v presove?MAm 20, takze by uz bolo nacase aj navstivit...ale cchem niekoho, koho by mi niekto odporucil...zatial co som pocula o nich, tak nic moc...dakujem
Hlada sa gynekolog v presove...
ma niekto este skusenosti s ligusom? tiez uvazujem ze zoberiem kartu pretoze ma bolelo stale brucho chodila som k nemu.niekedy ma ani nevysetril ze to je z pocasia ci co a nakoniec ked som uz odpadavala od bolesti a som prislq tak cysta a hned na operacku.
ano, viem, ktoru mas namysli budovu. ale ten dr. Dzurila berie aj nove pacientky?
dievčatá dr.Dzurilla ma ambulanciu pri detskej nemocnici na ľavej strane taká stara budova on vám spravy aj vyšetrenie prsníkov mate to v jednom a v piatok je tam dr.Pallova ta ma ambulanciu oproti Františ.kostolu.Obaja sú super chodím tam už dosť dlho a som strašne spokojná.
vraj kazdy lekar ma chybu, ale o chybe, ktoru dr. Ligus spravil, si myslim, ze bola prehnana. prisla za nim vraj nejaka 30-rocna pani, ktora si nasla hrcku na prsniku. jej povedal, ze "to je vo vasom veku normalne". prisla asi o pol roka, ked uz tych hrciek mala na prsniku dost (rakovina v pokrocilom stadiu to bola) a dr. Ligus jej povedal: "to je vo vasom veku normalne". proste aby sa nebala, nic sa absolutne nedeje. o nieco neskor ju len odviezli, lebo odpadla ci co. a zomrela na rakovinu. ta zena mohla zit, keby jej pan doktor nedaval odpovede: "to je vo vasom veku normalne". neviem, ci nemala alebo mala deti alebo preco si to pan doktor myslel. chcela som ist k nemu, ale rozhodla som sa, ze nie. nemam chut mat lekara a brat od neho kartu, ktory mi povie, ze vsetko, co sa so mnou deje je v mojom veku normalne.
ved prave, mne sa to menit by necchelo.Zase by som musela hladat kto je dobry, a tak by som to mohla vyriesit teraz.Hoci aj to je dost zlozite, ked tak pozeram
veď ke´d si niekoho vyberieš a nebudeš spokojná, tak môžeš kartu dať inde. Vieš, čo človek to názor.
A co bolo zle na tom Ligusovi?Este som o nom nepocula.Mala som odpurucanu doktorku ,ako je frantiskansky kostol, tam niekde.Vraj je dobra, odpovie ti na vsetko a nic nestoji.Ja sa tiez nepotrebujem vela pytat, len chcem vediet ci je vsetko OK...odpuraciae doktora by mi aspon pomohlo, aby som sa uz rozhybala tam ist
nechcem menovať ale aspon iniciálky J. Ko....