Ako vyzera vysetrenie

afrika

a teda ja som k nej chodievala asi pred 2 rokmi, volá sa Dr. Havlíčková a tu je aj číslo, neviem, či ešte platí 02 57 290 360... ak nie, musíš cez spojovateľku či vrátnicu...

afrika

stacinka, ja som ti napisala, ake vysetrenia robi psychiatrička, predpokladala som, že chceš k nej a teda hlavne aj odporúčam k nej, na fakultnej je dobrá...

baku

aj ja som dnes bola u obvodnej s tym ze mi odporucila kozna vysetrenie na helicobactera pylori.. povedala som Dr. ze mam problemy s travenim a tak... som stihla.. mam 170cm a 50kg ale nie som ppp.. mam velmi tenke kosti a typ postavy po mamine.. papam normalne.. ale prva jej otazka bola ze ci nehladujem a ked som povedala ze nie tak ze ci nevraciam... tiez pojdem na gastro takze ak sa tam dostanem skor ako Ty tak Ti napisem o com to tam bolo.. predpokladam ze Dr. si pozrie na zaklade coho si dostala odporucanie na gastro.. spyta sa Ta na Tvoje problemy, bude sa Ta pytat ako sa stravujes.. a mozno Ti spravi kolonoskopiu a tak.. ale kazdopadne ak sa bojis o svoj zivot ze umries, preco mas strach ist k doktorovi a povedat mu o svojich problemoch.. ja viem ze mne sa lahko hovori... no na druhej strane Ta chapem.. sprav to co je spravne a zachran si zdravie..

afrika

ahoj, tak položia ti asi tak milión otázok a odvážia. a potom sa dohodnete, ako ďalej postupovať. Veľa šťastia!

stacinka

Hm, som vo fore PPP, ake potiaze asi mam? Potiaze s jedenim. Preto predpokladam, ze mi spravia nejake vysetrenie,ktorym zistia, co som si na sebe napachala. Prejedanie, hladovanie- vsetko sa strieda. Menzes nemam uz od aprila, depresie na mna doliehaju v nepravidelnych intervaloch, ale doliehaju. Vecer neviem spat, strasne sa bojim, ze ked si lahnem, tak zomriem- boliev ama srdce, zaludok, hlava. Mam studene ruky a nizky tlak. Jedine moje stastie je to, ze nevraciam a takisto, ze som prestala brat tabletky na chudnutie. Ste uz trosku zorientovani? Keby som mala popisat, co vsetko mi je a ako sa to prejavuje, tak vam sem mozem pacnut svoj niekolko-desiatok listovy dennik... ale to nechcem.
Dakujem vam ale za snahu..

baku

ako ti moze niekto povedat co ti tam budu robit ked si nenapisala ake mas zdravotne potiaze.. ci gastro alebo mocovym systemom alebo bla... ??